Te mit szólnál, ha rábíznád a gyerekeket a nagyszülőkre, ő meg magukra hagynák a gyerekeket?
elvittem az iskolába a nagyobbat, 15 perc az egész
az 1 éves az etetőszékben ült, nincs biztonságiöv
és a 4 éves
amikor hazajöttem egyedül voltak a gyerekek a szobában
nagyszülők pedig becsukódva a szobájukba
elfelejtették, pedig amikor elmentem mondták, hogy mennek.
vigyáznak rájuk.
anyósom agysorvadásos, butulás, apósom sincs már a toppon
ezután soha nem bízom rájuk.
te mit szolnál?
eleve ha ilyen betegségeik vannak és ilyen kicsi gyerekekre kéne vigyázniuk, akkor nem beszólnék nekik, hanem megvárnám míg jönnek vagy bevinném hozzájuk, de te eleve úgy mentél el otthonról, hogy nem volt velük senki, bízva abban, hogy majd valaki rájuk néz.
szerintem már itt hibáztál, így ne hagyd otthon a gyerekeket soha, akkor se ha olyanra bízod aki teljesen egészséges és fitt!
szóval én is inkább magamat hibáztatnám mint őket, persze nem szép, hogy elfelejtkeztek róla mikor megígérték, hogy vigyáznak rájuk, de te magad írod, hogy agyi problémájuk van, szóval tudod, hogy feledékenyek :(
hál istennek nem lett semmi baj, ebből tanulj te is
legyen tanúság a történtet, és többet ne bízd rájuk. ha csak 1-1 órára kell, keress bébiszittert, állapodjatok meg egy összegben, inkább, mint hogy baj legyen...
ha nincs erre keret, akkor szövetkezz egy anyukával, aki "felszedi" a gyerekedet, és elkíséri az iskolába...
ha baj történik, óriási tragédia!!!
(nem akarlak ijesztgetni de hallottam olyan történetről, hogy a nagypapira bízott gyerek megfulladt, mert az apóka öreg volt, és fáradt, elaludt, a kicsigyerek meg zacskót húzott a fejére, vagy belegabalyodott... a bácsi teljesen összeomlott, a szülők hogy mit éltek át, bele se merek gondolni, mert még a bácsi érzéseibe is belegondolva megszakad a szívem... nem kell ez... a legnagyobb biztonságot kell megteremteni bármi áron)
Hogy mit?Azt,hogy bátor(értsd:felelőtlen)voltál.Nekem is 3 gyerekem van(a két kisebb 5 illetve 1 éves),sokszor egyáltalán nem könnyű megszervezni az életünket,ám ennek ellenére nem tennék felelőtlen dolgokat...pláne úgy nem,hogy TISZTÁBAN vagyok a nagyszülők állapotával.
Ezen kívül elég ellentmondásos amit írsz.A kérdés alatti kommentedben ezt írod:"apósom sincs már a toppon ".Ehhez képest a 2. oldalon egy válaszodban meg azt írod,hogy:mielőtt még megköveztek,após fitt agyilag,meg mindenhogy,csak feledékeny.Hát,ez a 2 komment üti egymást,de a 2.-on belül az is,hogy mindenhogy fitt az Öreg,CSAK feledékeny.Basszus,ha ilyen szinten feledékeny,akkor agyilag nem fitt!Ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!