Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Te mit szólnál, ha rábíznád a...

Te mit szólnál, ha rábíznád a gyerekeket a nagyszülőkre, ő meg magukra hagynák a gyerekeket?

Figyelt kérdés

elvittem az iskolába a nagyobbat, 15 perc az egész

az 1 éves az etetőszékben ült, nincs biztonságiöv

és a 4 éves

amikor hazajöttem egyedül voltak a gyerekek a szobában

nagyszülők pedig becsukódva a szobájukba

elfelejtették, pedig amikor elmentem mondták, hogy mennek.

vigyáznak rájuk.

anyósom agysorvadásos, butulás, apósom sincs már a toppon

ezután soha nem bízom rájuk.

te mit szolnál?

2013. szept. 11. 09:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
89%
Nagyon felelőtlen voltál. Ez nem a nagyszülők hibája, hanem a Tiéd. Ez van, látod mindenki ezt írta. Nem megsértődni kellene, hanem elgondolkodni.
2013. szept. 11. 11:12
 12/20 anonim ***** válasza:
91%

eleve ha ilyen betegségeik vannak és ilyen kicsi gyerekekre kéne vigyázniuk, akkor nem beszólnék nekik, hanem megvárnám míg jönnek vagy bevinném hozzájuk, de te eleve úgy mentél el otthonról, hogy nem volt velük senki, bízva abban, hogy majd valaki rájuk néz.

szerintem már itt hibáztál, így ne hagyd otthon a gyerekeket soha, akkor se ha olyanra bízod aki teljesen egészséges és fitt!

szóval én is inkább magamat hibáztatnám mint őket, persze nem szép, hogy elfelejtkeztek róla mikor megígérték, hogy vigyáznak rájuk, de te magad írod, hogy agyi problémájuk van, szóval tudod, hogy feledékenyek :(

hál istennek nem lett semmi baj, ebből tanulj te is

2013. szept. 11. 12:56
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Amíg nem görgettem lejjebb azt mondtam volna,hogy ÁÁÁ hogy lehetnek ilyenek, DEDEDE amit írtál, hogy anyósod szellemileg nem alkalmas, apósod vagy így vagy úgy, de ő sem, arra csak azt tudom mondani, hogy a te felelőtlenséged, elfelejtik, hogy te 15percre elmész, lehet azt hitték otthon vagy és elvonultak... A te felelősséged, hogy kire és hogyan bízod a gyerekeket, ha nem alkalmas személyre, akkor magadra légy dühös, ha nem az történik amit vársz.
2013. szept. 11. 21:17
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Mit szólnék? Elgondolkodnék rajta, hogy lehettem ilyen felelőtlen és ostoba idióta, hogy rájuk bíztam, és utána milliószor adnék hálát az égnek, hogy nem lett semmi baja a gyerekeimnek. Ezt szólnám.
2013. szept. 12. 09:30
 15/20 A kérdező kommentje:
mielőtt még megköveztek, após fitt agyilag és mindenhogy, csak feledékeny.
2013. szept. 12. 10:10
 16/20 anonim ***** válasza:
83%
Azt szólnám, hogy nem bíznám rájuk a gyerekeket, mert betegek, idősek...ezt tudomásul kell venni. Írtad, hogy elfelejtették, mert az apósod is feledékeny már... szóval ezek szerint nem egészséges már egyik sem. Legközelebb vidd magaddal a gyerekeidet!
2013. szept. 12. 10:57
 17/20 anonim ***** válasza:
én egyet értek az elsővel.ha egy ilyen beteg emberre bízod a gyereked akkor ne lepődj meg ha elfelejti a kicsiket.
2013. szept. 13. 20:38
 18/20 anonim ***** válasza:

legyen tanúság a történtet, és többet ne bízd rájuk. ha csak 1-1 órára kell, keress bébiszittert, állapodjatok meg egy összegben, inkább, mint hogy baj legyen...

ha nincs erre keret, akkor szövetkezz egy anyukával, aki "felszedi" a gyerekedet, és elkíséri az iskolába...

ha baj történik, óriási tragédia!!!

(nem akarlak ijesztgetni de hallottam olyan történetről, hogy a nagypapira bízott gyerek megfulladt, mert az apóka öreg volt, és fáradt, elaludt, a kicsigyerek meg zacskót húzott a fejére, vagy belegabalyodott... a bácsi teljesen összeomlott, a szülők hogy mit éltek át, bele se merek gondolni, mert még a bácsi érzéseibe is belegondolva megszakad a szívem... nem kell ez... a legnagyobb biztonságot kell megteremteni bármi áron)

2013. szept. 13. 20:40
 19/20 anonim ***** válasza:

Hogy mit?Azt,hogy bátor(értsd:felelőtlen)voltál.Nekem is 3 gyerekem van(a két kisebb 5 illetve 1 éves),sokszor egyáltalán nem könnyű megszervezni az életünket,ám ennek ellenére nem tennék felelőtlen dolgokat...pláne úgy nem,hogy TISZTÁBAN vagyok a nagyszülők állapotával.

Ezen kívül elég ellentmondásos amit írsz.A kérdés alatti kommentedben ezt írod:"apósom sincs már a toppon ".Ehhez képest a 2. oldalon egy válaszodban meg azt írod,hogy:mielőtt még megköveztek,após fitt agyilag,meg mindenhogy,csak feledékeny.Hát,ez a 2 komment üti egymást,de a 2.-on belül az is,hogy mindenhogy fitt az Öreg,CSAK feledékeny.Basszus,ha ilyen szinten feledékeny,akkor agyilag nem fitt!Ennyi!

2013. szept. 13. 23:14
 20/20 anonim ***** válasza:
A bácsi "csak" feledékeny? Akkor fel vagy mentve. Akkor csak a főzést ne bízd rá, de a gyerekeidet nyugodtan. Jesszusom!
2013. szept. 14. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!