Mivel tüntetitek el a foltokat a ruhákból? Mit használtok?
1,5 éves fiam szinte egész nap kint bandázik az udvaron a két kutyánkkal, és egyre több kimoshatatlan foltot szerez. Eddig sikerült mindent gond nélkül kimosnom, de mostanság egyre több az, amivel nem tudok mit kezdeni. Nektek milyen tisztítószer vált be?
2-3 naponta mosok, ezért nem mindegy az ára se!
Nekem a vanish szappan vált be, de amíg rá nem találtam addig általában kijött minden folt a sima szappantól is.
Anyukám viszont az Ariel folteltávolítóra esküszik.
Én is Vanisch szappant használtam sokáig, de az sem volt mindentudó, de magasan a legjobb volt a többi csodaszer mellet, értem is az Ariel folteltávolítót és a Vansch folyékony folttisztítóját. De így 1,5 évesen, főleg hogy már egyedül eszik nagyrészt a lányom, rengeteg folt van...és igen, kintről is és legegyszerűbb és leghatékonyabb megoldás nálam legújabban a beáztatás!
Kineveztem egy tálat, és ha valami folt keletkezik, akkor beledobom, rá HIDEG víz, és löttyintek rá egy kis mosószert (ez nálam Ariel) ebben ázik 1-2 napot, attól függően, mikor kerül sorra olyan színű ruha mosása és tényleg azt mondhatom hogy 99,9%-ban nem marad folt! A módszer viszont már nem működik azután, ha már bennmaradt foltról van szó, amit már egyszer mostál és nem jött ki...
#15 vagyok
Nekem ez lesz a következő, amit kipróbálok, mert a kommentekben nagyon jókat írnak róla, más reményem már úgy sincsen, minden híres szert próbáltam már :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!