Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák tampont vagy betétet...

Anyukák tampont vagy betétet használtok? Miért?

Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 16:40
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A betétet nem bírom mert nekem olyan, mintha pelenkában lennék, eddig tampont használtam mindig. Mostanában viszont egyre jobban zavart, hogy szárít. 2 hónapja beruháztam egy ladycupba, az első teszt már megvolt. Nagyon tetszett a használata, egy nem, hogy mellette kellett vékony betétet használni mert szivárgott. A neten olvastam tapasztalatokat, néhány nő írta, hogy az első 2-3 mensi alatt nekik is szivárgott mert nem jól rakták fel, úgyhogy adok még magamnak egy kis időt belejönni.
2013. aug. 24. 16:46
 2/15 anonim ***** válasza:

Szülés előtt tampon, most betét.

Szülés óta hullámokban folyik belőlem a vér, egyszerre és váratlanul olyan sok, amit a tampon nem bír magába szívni.

2013. aug. 24. 16:49
 3/15 anonim ***** válasza:
En miota nagy lany lettem, csak tampont hasznalok. Nekem a betet nemtul higenikus, foleg a nehezebb napkon.
2013. aug. 24. 16:49
 4/15 anonim ***** válasza:
szülés óta betét. 4,5 hónapja szültem, még fáj a szex is, nem kínzom magam.
2013. aug. 24. 17:02
 5/15 anonim ***** válasza:
Eleinte tampont,mert kényelmes volt. A 4. szülés után azonban olyan minimális lett a mensi,h. napi 1 tisztasági is bőven elég lenne,ha nem nézném,h az nem higiénikus....
2013. aug. 24. 17:12
 6/15 anonim ***** válasza:
dettó ugyanaz mint a 4. válaszolónál.Csak nekem még 2 gyerkőc van :)
2013. aug. 24. 17:15
 7/15 anonim ***** válasza:
Tampont.Egyszerűen nem bírom a betétet.
2013. aug. 24. 17:43
 8/15 anonim ***** válasza:
Betétet, soha nem használtam tampont. Nekem ez kényelmes, a mai betétek olyan vékonyak, hogy nem is érzem.
2013. aug. 24. 17:59
 9/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Én betétet használok, s sajnos én nagyon vérzek minden egyes menszesznél :(, így a legvastagabb és leghosszabbat szoktam beszerezni. Mindig figyelem a hosszúságot, mert volt úgy, hogy meg volt a vastagság, de rövid volt.

Tampont tini koromba próbáltam, nekem nem jött be, így ez maradt. De szülés óta, bizony sokkal erősebb a menszeszem.

Üdv két gyermekes Anyuka.

2013. aug. 24. 18:06
 10/15 anonim ***** válasza:

Most már egyiket sem, remélem :)

Betétet csak a gyermekágynál használtam, de már akkor is rettenetesen idegesített, pedig a legvékonyabbat használtam. Ráadásul tangát szeretek hordani, így a betét eleve felejtős :)

Szóval tampont használtam mindig is, de a múlt hónapban vettem egy intimtölcsért. Még csak 2 alkalommal használtam, így nagy tapasztalatom nincs, de remélem beválik hosszú távon!

2013. aug. 24. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!