Tudom nem igazán ebbe a kategóriába tartozik a kérdés, de a szülés előtt sosem volt ilyen problémám, de azóta egyszerűen nem jön be nekem semmilyen dezodor. (pedig már 3 éve szültem) Elég ciki, de mostanában olyan büdös izzadságszagot érzek magamon, mint amit néha a buszon érzek néhány embernél, és azt gondolom ez biztos nem mosakszik rendesen. Az a szúrós szag, tudjátok. Pedig rendesen tisztálkodom, epilálok, minden nap tiszta ruha, reggel dezodorozás, stb., ugyanúgy mint régen. A súlyom sem lett több, max 1-2 kg-mal. Már kipróbáltam a lehető legtöbb dezodor márkát, ami a boltban kapható, de egyik sem használ. Esetleg tudnátok mondani olyan dezodort, ami garantáltan jó, már az sem baj ha drága, csak hasson. Már kezdem azt gondolni, hogy ezekbe a bolti olcsó dezodorokba semmi hatóanyag sincs.
Ja és én mostanában golyósat használok, de nem tudom melyik a jobb.
Szőrtelenited a hónaljad? Mert az is csökkenti az izzadást. Nagyon fontos, hogy aluminium mentes legyen az izzadásgátló. Én Sebamedet használok,talán az egyik legjobb.
2013. jan. 16. 17:41
2/14 A kérdező kommentje:
Igen, szőrtelenítem természetesen.
2013. jan. 16. 17:43
3/14 anonim válasza:
Nekem a Lady Speed Stick zselés izzadásgátlója vált be a legjobban. Megszárad és nem izzadok. Még a legnagyobb nyári melegben sem.
2013. jan. 16. 17:47
4/14 anonim válasza:
a hintőport próbáltad már? az nagyon jól felszívja a nedvességet.
és igen, a dezodor alumentes legyen.
2013. jan. 16. 17:49
5/14 A kérdező kommentje:
Köszi, valószínű ki fogom próbálni mindet, amiket ajánlattok és még nem próbáltam, mert nekem már tényleg mindegy, annyi szart összevásároltam. Mostanában leragadtam a niveáknál, meg előtte a dove-nál, de azok sem jók.
2013. jan. 16. 17:50
6/14 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy eddig mindig csak azt néztem, hogy kellemes illatú legyen, de azt nem is figyeltem hogy alumentes legyen. Mostantól figyelek erre.
2013. jan. 16. 17:53
7/14 anonim válasza:
Nekem csak a Dove és a Garnier jött be. A többitől büdösnek érzem magam.
2013. jan. 16. 17:56
8/14 A kérdező kommentje:
Nekem a dove se és a garnier se jó, és most megnéztem a niveát, amit most használok, azon is írják, hogy alumentes, és mégsem használ.
2013. jan. 16. 18:09
9/14 anonim válasza:
Borgyogyasz? Lehet tudna adni valami patikaban kikeveros dolgot amivel a borodon levo baktriumokat kezelnek.Nem az izzadsag a budos, hanem az ha baktriumokkal talakozik (ami mindenkinek van termeszetesen, de lehet Neked most tobb a fokozott verjetekezes miatt).Amig ez a problema nincs megoldva addig vehetsz barmilyen izzadasgatlot az enb velemenyem szerint.
2013. jan. 16. 18:23
10/14 anonim válasza:
Zöld kupakos Vichy-t használok évek óta. Gyakorlatilag nem tudok tőle izzadni. Gyógyszertárban lehet kapni. Drága, ha jól emlékszem 2500 Ft körül van, de nagyon vékonyan is elég kenni és nagyon sokáig elég (szerintem legalább fél évig, ha nem tovább).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!