Anyukák tampont vagy betétet használtok? Miért?
Figyelt kérdés
2013. aug. 24. 16:40
11/15 anonim válasza:
Jesszusom, 3 mondatban 4x írtam le a "használtam" szót, bocsi :)
12/15 anonim válasza:
Betétet szülés előtt is és után is.
Nem bírom elviselni a tampont.
Hiába mondják,hogy nem higiénikus a betét,nekem már tizenéve semmi bajom nincs tőle.
13/15 anonim válasza:
Ladycupot. a tampont egy ideje nem bírom, a betét meg undorít...
14/15 anonim válasza:
Tampont használtam. Betétben büdösnek és koszosnak éreztem magam mindig, gyakori csere mellett is. Beruháztam egy intim tölcsérre. Kell mellé t. betét az erősebb nappkon, mert szerintem túl nagy méretet választottam, de nincs az az isten, hogy újra tamponozzak.
15/15 anonim válasza:
Éveken át tamponoztam. Aztán 2007-ben műtöttek, endometriózisom volt. Utána azt javasolták, használjak betétet, mert az endohoz nagyban hozzájárul a rendszeres tamponhasználat. Azóta betétezek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!