Anyukák! Használtatok/használtok Lady Cup-ot?
Érdekelnének a tapasztalatok ezzel az eszközzel kapcsolatban.
Amikor először hallottam róla akkor nagyon nem volt szimpatikus, de egyre jobban kezdek megbarátkozni vele.
Nektek bevált?
HA igen, miért, ha nem miért?
Köszönöm a válaszokat!
Én nagyon nem szeretem a betétet!!! főleg ilyen melegben!
Bármilyen tisztálkodás és sűrű csere sem biztosítaná számomra azt, hogy "tisztának" érezzem magam.
Viszont ez a lady cup nagyom meredek nekem...
Nem tudom elképzelni, hogy ott benne gyűlik a vér.
Amikor cserélni kell akkor ki kell önteni belőle?
Ááááááááááá....
Inkább maradok a jó öreg tamponnál :)
Hááát azért nem rohad...
Ilyen melegben a betétben 10 perc alatt megbüdösödik a vér. Csak az nem érzi, hogy menstruál az illető aki nem akarja...
Sajnos nem egyszer éreztem ilyet pl. vásárlás közben.
Volt is véleményem...
Miért, mit csinál a vér? Alvad, és romlani kezd. Elszaporodnak benne a bacik. Sehogyse jó, persze, a betétben is romlik, de legalább nem a testeden belül. Ha valaki rendesen tisztálkodik és cseréli a betétet, akkor nem büdös.
Mindegy, mindenki azt használ ,ami neki kényelmes és bevált. A Lady Cup kiszedésnél nem tudom elképzelni, hogy ne folyjon ki a vér. Nem tűnik túl gusztának, hogy ott folyik a kezeden, ahogy kipiszkálod.
ki lehet szedni ügyesen, csak gyakorlat kell hozzá. első pár alkalommal a zuhanyfülkében vagy fürdőkádban állva próbáld. 2 ujjaddal megfogod, kicsit összeszorítod és húzod kifele függőlegesen tartva.
én a betétet utálom kegyetlenül, mintha pelenkázva lennék, soha egy perc tisztaságérzet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!