Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Használtok vagy használtatok...

Használtok vagy használtatok valamyilyen Babé-s terméket? Milyet? Bevált?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 11. 15:24
1 2
 1/17 xStefix ***** válasza:
Koszmó elleni sampont, egy időben kellett. Pityok drága volt, de szépen rendbe hozta a buksiját.
2012. ápr. 11. 15:31
 2/17 anonim ***** válasza:

Koszmó elleni sampon, és az atropiás bőrre való testápoló

derága de jó!

2012. ápr. 11. 15:34
 3/17 anonim ***** válasza:
Én is vettem a lányomnak testápolót. Nagyon jó a bőrének, ami nem tetszik, hogy elég intenzív az illata, és nem is olyan babás illat.:(
2012. ápr. 11. 15:37
 4/17 anonim ***** válasza:
A koszmó elleni sampont mi is sokáig használtuk. Akkor volt egy hármat egy áráért akció. A sampon nagyon nagyon jó volt, viszont az ekcémás gyermekemnél nem vált be a tusfürdő és a testápoló sem. A sampont viszont csak ajánlani tudom.
2012. ápr. 11. 15:40
 5/17 anonim ***** válasza:
A koszmó elleni sampont. Iszonyat drága, de nekünk is bevált.
2012. ápr. 11. 15:55
 6/17 anonim ***** válasza:
17%

Nekem a kislányom nagyon érzékeny bőrű és én a termékcsalád összes tagját használom ami neki való minden nap 4 napos kora óta. E nélkül tiszta kiütés a gyerek. Így viszont nem látszik semmi sem rajta de szoktuk figyelmeztetni a látogatókat hogy labello-s vagy rúzsas szájjal meg ne puszilják, mert szegénynek feldagad a pofija.

Az hogy drága-e vagy sem az szerintem ilyen esetekben mellékes. Van, volt és lesz sokkal nagyobb kiadás is ennél ami a gyerekkel kapcsolatos és ez mellette nagyon icipicire törpül.

Nekem még tusfürdőből és testápolóból is az érzékenybőrűek változatra van szükségem ami ,,drágább" és külön arcápoló és sampon, popsitörlő amit veszek. Ha pedig eszik csak az Antivi fürdetőkendőjével tudom letörölni az arcáról a maradékot mert minden más törlőkendőre ugyan úgy allergiás. Na és az a törlőkendő 25 dbos kiszerelésben van kizárólag és 800 ft...naponta minimum 3x már szilárdat eszik és nyilván nem csak 1-1 lapocskával törölgetem. De azért veszem, mert hatásos! És mind addig amíg egy termék valóban jó addig az ára csak a mi lehetőségeink miatt számít ami abszolút egyéni. Sajnálom ha kicsit rosszallóan hat amit írtam az utolsó írónak, de már nagyon rossz érzés fog el, hogy minden egyed kérdés alatt van olyan komment ami a kérdéses termék árára utal. És sokszor le is hurrogják azt aki pl nincs arra szorulva hogy turkálóba járjon. Ezt nem azért írom mert elítélnék bárkit is de nyilván ha mindenki megtehetn akkor újjat venne mindenből tehát némi képpen akkor is ,,kényszer" hiába írják hogy ,,mi is megtehetnénk".

Hu na úgy látom még frissek a sérelmek, de már kikívánkozott belőlem mert folyton csak némán kell végig olvasnom amikor megkérdezi egy felhasználó, hogy jó-e ez a termék mert valószínüleg éppen a pénzárcájával a kezében útban a bolt felé arra készül, hogy megvegye akkor jön a ,,drága" meg hasonló jelzők amit egyrész relatív másrészt erre az információnara nem volt szüksége annak aki megkérdezte. Tényleg elnézést kérek, de már egyszerűen felidegesít hogy keresnék tapasztalatot 1-2 holmiról amit kinéztem mert ugye a reklám az csak reklám és van hogy meg sem tudom a végére ami érdekelt volna mégis oldalak szólnak arról, hogy hülye aki megveszi mert drága akkor is ha az a termék ötezer ft. Az az emberek többségének már a drága kategória és aztán ezt kontrázzák...

2012. ápr. 11. 17:13
 7/17 anonim ***** válasza:
Nekünk is a sampon vált be, szépen eltüntette a koszmót. Ezen felbuzdulva vettem popsi krémet is de az nem vált be... nem segített a piros popsin!
2012. ápr. 11. 17:14
 8/17 anonim ***** válasza:

3 éves és 1,5 éves gyerekek, a nagyobbik 1-2 hós kora óta használunk babé termékeket:

popsikrém

fürdető

sampon - koszmó elleni, érzékeny fejbőrre, hajhullás elleni (mindhárom szuper)

testápoló

naptej

2012. ápr. 11. 17:32
 9/17 anonim ***** válasza:
Ekcémás bőrnél egyáltalán nem vált be a testápolója, mikor másra váltottunk, három nap alatt rendben volt a pici bőre. Mást nem használtunk a termékből.
2012. ápr. 11. 17:35
 10/17 anonim ***** válasza:
A koszmó elleni sampon bevált, a baba-arckrém viszont nem.
2012. ápr. 11. 18:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!