A Babe koszmó elleni sampon mennyi idő után szüntette meg a babátok fejéről a koszmót? Használtatok mást is?
Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 14:21
1/7 anonim válasza:
baba olajjal este át "dörzsölni" a fejbőrt. Az nagyon jó rá!
2/7 anonim válasza:
Nekünk 2 hajmosás után megszűnt. Mondjuk még a kezdeti stádiumban vettük észre. Kend be előtte 1 órával babaolajjal, és egy kis fésővel jól beledörzsöltem, utána mosd meg. Én azuóta ezt a sampont használom, minden másnap.
3/7 anonim válasza:
Szia. Én csak a Babe samponnal mostam, 2-3 mosás után eltűnt a koszmó, pedig már elég vastag volt. Szerintem ez a legjobb megoldás. Sok sikert.
4/7 anonim válasza:
Mi nem a kezdeti stádiumban kezdtük el nála alkalmazni, és (talán ezért) nem is igen hatott. Aztán meguntam a dolgot és bekentem napraforgó olajjal, majd vártam egy kicsit és fésűvel átfésültem a fejét, utána meg egy frottír törölközővel egyszerűen ledörzsöltem róla. Na, ez használt!
5/7 anonim válasza:
Szia!Nálunk is 2-3 alkalom után elmúlt,nagyon szuper és bátran ajánlom!!!!!Erős dörzsölés,vakarászás nélkül tűnt el....
Hozzáteszem azt is,hogy mi kb 1 hétig próbálkoztunk előtte mindennel,amit el lehet képzelni és a sok kísérletezés végére már szegénykémnek szabályosan büdös volt a kis kobakja,egy centi vastag koszmóréteggel!
Hosszú hajú babák esetében-mint a mi kisfiúnknál is- praktikusabb ez a samponos megoldás.
6/7 anonim válasza:
Szia!
Nekem nem vált be, 2 hónapig szenvedett a gyerekem. A végén már annyira kivakarta a fejét, hogy a dokinéni írt ekcémás krémet rá. Két nap alatt rendbe jött.
7/7 anonim válasza:
nekem inkább a napi többszöri kifésülés hatott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!