Mivel tüntetitek el a foltokat a ruhákból? Mit használtok?
1,5 éves fiam szinte egész nap kint bandázik az udvaron a két kutyánkkal, és egyre több kimoshatatlan foltot szerez. Eddig sikerült mindent gond nélkül kimosnom, de mostanság egyre több az, amivel nem tudok mit kezdeni. Nektek milyen tisztítószer vált be?
2-3 naponta mosok, ezért nem mindegy az ára se!
Marhaepeszappan.
Még a meggyfoltot is kiszedi.
Ecetes olló, pláne a kakaófoltokra:)
Amúgy én is kíváncsi vagyok, kinek mi vált be.
Nevessetek ki, de nem a kakaófoltokkal van a bajom. Az még nem maradt a ruhában. De kint van az udvaron, a kertben, és fogalmam sincs néha mit ken magára.
Marhaepeszappan? És azt hol lehet kapni?
Caola szappan. Azt mintha már láttam volna.Elég a mosás előtt bedörzsölni a foltot?
Én a tomi baby mosoport hasznalom, igaz nekem meg Pici a gyerkoc, de az anyatejes foltot is kihozta a textilpelusbol, a kis ruhacskakbol is.
A mi cuccainkat is azzal mosom, tegnap pl. Apuka a tetot csinalta, dolgoztak odafent, csupamero fekete volt a hofeher poloja, azthittem annak már kuka, de kimostam, egy db folt nem Maradt rajta. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!