Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Milyen szakaszokra bontható a...

Milyen szakaszokra bontható a gyereknevelés?

Figyelt kérdés
Elsősorban a nagyobb gyerekeket nevelők meglátásaira lennék kíváncsi. Nekem még kicsik a gyerekek, ezért szeretném tudni milyen szakaszok vannak. Gondolok itt pl arra, hogy van a járás megkezdéséig terjedő első szakasz, amikor a "nevelés" a csecsemő ellátására terjed ki. Aztán az a szakasz, amíg elmegy oviba, ahol a szocializáción van a hangsúly, aztán...?
2013. szept. 8. 19:40
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Nincs értelme szakaszokat meghatározni, a gyerekedtől függ, hogy neveled. Nem szoríthatod a szakaszok korlátai köré, ha kockát, sorbaállót akarsz, megneveli neked az oktatási rendszer, ha akarod, ha nem. Alkalmazkodás és igazodás, ennyi.
2013. szept. 8. 19:59
 2/4 A kérdező kommentje:
Hat aminek nem volt ertelme, az ez a hozzaszolas. Mi a fenebol vetted le, hogy azert kerdezem mert skatulyak alapjan akaeom nevelni a gyerekemet???? "Csak" szeretnek felkeszulni, mert a gyerekszuletesre es az ujszulottkorra nem volrm, mert ebben a tarsadalomban nem szokas a "rossz", nehez dolgokat kiteregetni. De most a hozzaszolasoddal tovabb erositetted ezt bennem. Koszi.
2013. szept. 8. 21:29
 3/4 anonim ***** válasza:
0%

Nagyon szívesen. Én legalább vettem a fáradságot, és leírtam, mit gondolok, ellentétben az X számú gyakorizóval, aki még ezt sem tette.

Onnan vettem, hogy különben minek kérdeznéd? Nem rossz szándék vezérelt, de megsúgom, a gyereknevelésre felkészülni nem lehet.

Sajnálom, hogy nem tudtam kitalálni, miféle választ vársz! Igazán!

2013. szept. 8. 21:47
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

1. Nem alszik és folyton bőg

2. Mint egy kiskutya állandóan a nyomodban mászik, nem alszik és sokszor bőg, a nem alvástól te is bőgsz a répapürével a hajadon

3. Totyog, a lakásban 70-100 cm magasságig mindent összemaszatol és szétbarmolja a lakást, bőgsz hogy a lakás kupleráj pedig állandóan pakolsz

4. Szobatisztaság project: a lakás összehugyozva, bőgsz, hogy az érettségire is pelenkában megy a gyerek

5. Bőgsz mert oviba/bölcsibe megy a gyerek

6. Zsonglőrködsz az idővel, hogy dolgozz, háztartást vezess és gyereket nevelj, néha bőgsz a fáradtságtól

7. Árokparton kutyasz...r közül növényt gyűjtesz a sötétben elemlámpával mert a gyerek persze vasárnap este szól, hogy másnap reggel környezetre komplett felcimkézett növénygyűjteményt kértek már két hete

8. Hol a p..ban van este 11-kor??? Remélem nem újdonsült anyuciként/apuciként jön haza részegen, mennyivel könnyebb volt amikor éjjel bőgött (legalább tudtad hogy hol van), körbehugyozta a lakást és a hajadba kente a répapürét.

2013. szept. 9. 00:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!