Ja persze a kertes házunk falunk volt, 22 km-re a várostol.Engem gyerekként nem zavart.Most van autonk, van jogsim szoval talán a 20-25km így nem olyan sok.
2013. szept. 4. 14:59
12/16 anonim válasza:
Mi városban, panelben élünk, apa munkahelye 10 percre van, az enyém sem sokkal több, ovi, suli, orvos a házzal szemben. Nem az utazással megy el az időnk, tölthetjük mással. Nekünk megfelel így, több a szabadidő, közelebb vannak a dolgok, szórakozási lehetőség, programok. Szerettem családiban felnőni, de ahhoz, hogy itt családink legyen vagy huszonmilliók kellenének, vagy min. egy óra utazás (Budapest).
2013. szept. 4. 15:13
13/16 anonim válasza:
Mindenféleképpen a 2.
Soha nem laktam panelben, de soha nem is laknék, Budapesten meg főképpen nem.
Mi egy kisvárosban lakunk, nyugodt, csendes. Van nagy kertünk, a lányunkkal nem kell a játszótérre menni ha homokozni akar vagy csak kicsit kint játszani, kutyázni, motorozni stb. Nekünk ideális, nem cserélném el panelra.
2013. szept. 4. 15:58
14/16 anonim válasza:
Mindenképpen a 2. verzió. Kisgyerekes családnak szerintem nagy kincs az udvar! Ráadásul, ha van autó, jogsid, nem lennél "elvágva" a külvilágtól sem.
2013. szept. 4. 16:26
15/16 anonim válasza:
Mi most költöztünk Bp belvàrosbòl vidékre. Nos nagyon nem bàntuk meg, a kutya ès a gyerek imàdja.Kicsit nehezebb mert majd hordani kell a suliba de megoldhato.Viszont nekem őrült nagy segìtség hogy nem kell sètàlni vinni őket, kötelezően. kertes hàzra szavazok, nekünk a nagy terasz (durvàn 40nm2) nem potolta a kertet....
2013. szept. 4. 18:51
16/16 babóca0129 válasza:
Kedves kérdező!
Én panelban nőttem fel a férjem pedig családiban. Nálunk most épp ezen megy a vita. Nekem édes mindegy, mivel mind a két helyen van mit tenni, rendben tartani. Annyi a különbség, hogy panelnél nem kell fát vágni és úgy fűteni, de ott is a gázt, vagy a távhőt ki kell fizetni. Városnak is van olyan része ami olyan mint ha faluban laknál. Nekem ez lenne a legjobb, mert ha történik valami ami miatt kóházba kell menni a városnál könnyebben meg lehet oldani, míg falu esetében nehézkes (főképp akkor ha nincs kocsi vagy nem jó). A taxi meg horibilis összeg olyankor.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!