Mit gondoltok, tényleg kihasználás amit a barátnőm csinál? Csak én érzem ezt természetesnek?
Régóta barátok vagyunk. Most született meg a 3. babájuk, van még egy 1,5 és egy 4 éves mellette. A férje korábban rendes munkaidőben dolgozott, de pár hónapja előléptették ami több munkával jár egy ideig. Nem tökéletes az időzítés, de hosszútávon megéri nekik.
Én most segítek nekik, heti 2-3x átmegyek munka után, viszek főtt ételt, ha kell vasalok, berakok egy mosást, hétvégén elvittük a nagyokat Állatkertbe a férjemmel.
Ezeket mind önként teszem, tudom hogy ez egy átmeneti állapot, talán még erről a hétről van szó. Most lesz 5 hetes a baba.
A barátok, munkatársak szerint viszont a barátnőm nagyon csúnyán kihasznál, oldja meg egyedül ha már így vállalt 3 gyereket.
Mit gondoltok?
Szerintem ez egy nagyon szép gesztus tőletek, hogy így segítetek neki. Nekem sincs barátnőm aki ennyire közel állna hozzám.
Én a sógornőmnek segítettem rengeteget, amikor meg nekem kellett volna, fel volt háborodva, hozzáteszem nem kértem, hogy segítsen, de megjegyzéseket tett, hogy ezt is neki kell megcsinálni, meg állandóan kioktatott, hát nekem akkor pont volt szükségem, így alig vártam, hogy elmenjenek és magunk legyünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!