Mit gondoltok, tényleg kihasználás amit a barátnőm csinál? Csak én érzem ezt természetesnek?
Régóta barátok vagyunk. Most született meg a 3. babájuk, van még egy 1,5 és egy 4 éves mellette. A férje korábban rendes munkaidőben dolgozott, de pár hónapja előléptették ami több munkával jár egy ideig. Nem tökéletes az időzítés, de hosszútávon megéri nekik.
Én most segítek nekik, heti 2-3x átmegyek munka után, viszek főtt ételt, ha kell vasalok, berakok egy mosást, hétvégén elvittük a nagyokat Állatkertbe a férjemmel.
Ezeket mind önként teszem, tudom hogy ez egy átmeneti állapot, talán még erről a hétről van szó. Most lesz 5 hetes a baba.
A barátok, munkatársak szerint viszont a barátnőm nagyon csúnyán kihasznál, oldja meg egyedül ha már így vállalt 3 gyereket.
Mit gondoltok?
Szerintem nagyon rendes tőletek, hogy segítetek.
Én irigységet érzek abban, hogy oldja meg egyedül ha már vállalt 3 gyereket... Akik mondják, azoknak biztos nincs ilyen barátjuk...
Számomra is ez volt a természetes amit te csinálsz, de én ezt nem kaptam vissza, csak én a testvéremtől nem... Ilyenek az emberek, remélem te nem jársz így.
hát ezt tényleg csak te érezheted.
ezt nagyon kevesen teszik meg a barátjukért.
Lehet,hogy én ennyi segítséget már "kínosnak" éreznék a barátomtól,és mondanám,hogy nekem az bőven elég a nagyokat néha elviszi.
Nem értem, miért kéne cikinek éreznie. Én magam ajánlottam fel, ha megterhelő lenne nem tenném. Nem erre alapozva vállalták a babát, nem várja el, nem hív fel habzó szájjal hogy már 3 napja nem segítettem semmit.
Egyikünknek sincs testvére, talán ezért ilyen szoros a kapcsolatunk.
nem mondtam,hogy neki cikinek kellene éreznie.
hanem azt,hogy ez már NEKEM kellemetlen lenne,ha a barátnőm pl. mosna vasalna ránk.
ha ez nektek jó így,akkor ne zavarjon,hogy más mit mondd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!