Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért veszik természetesnek a...

Miért veszik természetesnek a tévében, hogy egy anyukának mindenre van pénze?

Figyelt kérdés
Én a Babavilág adásain szoktam hülyét kapni. Pl. amikor mutogatták, hogy Gombos Edina milyen alakformálásra járt, hát képzelem mennyibe kerülhet, meg a másik, hogy mennyi ideje van ilyenekre járkálni, és ezeket úgy állítják be, mintha ez mindenki számára elérhető lenne. Vagy amikor azt mutatják, hogy milyen hiper bababútorok vannak (azzal semmi bajom, hogy megmutatják) és olyan szöveggel, hogy egy babának erre feltétlenül SZÜKSÉGE VAN. Szóval akinek ilyenekre nincs pénze, az rossz szülő lenne? Én nem érzem úgy. Csak rohadtul idegesít ez a hozzáállás.
2009. jún. 24. 09:01
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert minden reklám így működik. Márpedig ez reklám. Ezért fizetnek a szponzorok, támogatók.

A legtöbb műsor így működik.

Engem pl. egyes főzős műsorok tudnak irritálni, ahol egyszerű, gyors kajákat mutatnak be olyan hozzávalókkal, amiket pl. vidéken meg se lehet kapni, vagy olyan áron, hogy abból egy egész heti étkezést kifizetek. És erre mondják azt, hogy milyen sokszor is készítik havonta, stb.

2009. jún. 24. 09:15
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Annyit még, azért nem vagyunk rossz anyák, mert nincs ilyenünk, hiszen sok mindenünk nincs amit reklámoznak, mégis megélünk és szeretjük a gyereket.
2009. jún. 24. 09:17
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Néha elfog(ezek láttán) a rossz hangulat,hogy mi csak átlag anyagi háttérrel inkább használt dolgokat vettünk a gyerekeinknek!De ez hamar elmúlik!Hidd el nem ezek a dolgok számítanak!Én inkább töltöm azt az időt a babával mint amit Gombos Edina a szépség stúdióban!Ezt legjobban G.E. babája sínyli meg!Amúgy ha lenne pénzünk sem így szabadulnék meg a fölös kilóktól!
2009. jún. 24. 09:20
 4/5 anonim ***** válasza:
77%
hát én is ki vagyok akadva ezeken. már nem is nézem.
2009. jún. 24. 09:50
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. Első válaszoló, érdekes, anyukám is pont ezt mondta, amikor neki említettem ezt kissé felháborodva: "Édes lányom, a reklám attól reklám, hogy azt akarják veled elhitetni, hogy ezek nélkül nem lehet élni" Lehet, hogy csak a babás dolgoknál reagálom ezt túl.

Amúgy a főzős műsorokra is igaz ez, tényleg. Szép dolog a piacgazdaság, de azért lássuk be, régen nem voltak így rákényszerítve az emberek a fogyasztásra...

2009. jún. 24. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!