Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hol és hogyan találtatok...

Hol és hogyan találtatok albérletet kicsi gyerek (ek) ekkel Bp-n?

Figyelt kérdés
Milyen oldalakon vagy közvetítőknél érdemes érdeklődni? Eddig kb csak olyan sz..rágó hirdetőket láttam, akik eleve be is írják, hogy csak diákoknak, vagy gyerekek, házi kedvencek nem jöhetnek. Meg 3 havi kaució plusz rezsi előleg? Ennyire csúnya világban élünk? Vagy én gondolom jól, hogy az ennyire rugalmatlan emberekkel jobb nem is kezdeni? (Amúgy nekem is van lakásom, onnét szeretnék elmenni, de eladni nem tudnám és nem is akarnám, csak más környéken szeretnék élni a gyerekekkel, mégis kb úgy kezelnek mint vmi potenciális csalót...)
2013. szept. 1. 08:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Mi annak idején önkormányzati bérlakások (nem szociális bérlakás) után kutattunk, ezekben jobban szeretik a kisgyerekeseket. Ott laktunk 3 évig, aztán egy ún. fecskeházat hirdettek (fiatal házas 1-2 gyerekkel), így azt pályáztuk meg. Mindkettőnél feltétel volt a lakáskassza nyitása/megléte, mert ezzel látták biztosítottnak, hogy pár év múlva sajátot akarunk.
2013. szept. 1. 15:04
 12/12 anonim ***** válasza:

Azt tapasztalatból mondanám, hogy a "csak diákoknak" azért szerepel a hirdetésekben, mert ha azt írná, hogy csak fehér embernek, akkor rögtön kimoderáltatná valami széplélek. Szóval ezt nem kell annyira komolyan venni.

Ami ezt illeti az egyik előző hozzászólónál: "aki nem adja ki családnak, csak diákoknak, az meg is érdemli, hogy jól lelakják a lakását a dorbézoló, folyton bulizó, munkakerülő egyetemisták." annál sose tudom, hogy ő is volt egyetemista és magáról beszél ilyen szépen, vagy őt nem vették fel az egyetemre, és azóta muszáj hevesen bizonygatni, hogy minden egyetemista gazember :)

2013. szept. 2. 06:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!