Gyereknevelésben miért hazudnak tanító jelleggel a gyerekeknek?
Például azt hazudják: a répától megtanulsz fügyülni !
Ez egy hazugság !! Természetesen azért mondják, hogy megegye, és vitaminoakt jutasson be, de ezt szeretném méllyen kritiálni... Tehát ha a gyereknek még ilyen apróbb dolgot is hazudunk, hogy megtanul fügyülni, akkor az a probléma, hogy a gyerekben olyan logikai zsákutcát épíünk fel, amit nem ért meg, tehát nem fogja értenia világ működését, és nem fogja fel, mi a köze a répának a fütyüléshez. magyarul egy torz képet alakítunk ki benne, és mire felfogja idővel, hogy a répától nem lehet megtanulni fügyülni, és "felnőtt" lesz a gondolkodása, addigra már összezavarott gondolatokkal fog élni, mivel a sok ilyen apró hazugság teljes káoszt és zavart okozott a fejében. Szóval én abszolult nem tartom jónak az ilyen hazugságokat, a megfelelő gyereknevelés szerintem a rengeteg tanítástól, és az emberként kezeléstől függ.
Mi a bajod a fütyül szóval ? így kell írni: fütyül .
A helyes írásom elég jó, maximum sietek, vagy 4 óra alvással nem tudok most megfelelően írni.
Tessék... rövid minden ö betű itt is...
Ezt gyerekként sem veszi be senki. Esetleg 2 évesen elhittem, de emlékszem, hogy nagycsoportban, 4-5 éves korom körül már értettem, hogy ez egy vicc. Szerintem egy értelmes, egészséges gyereknél ez nem fog gondot okozni, ugyan úgy, mint a Télapó és a húsvéti nyúl meséje sem.
Összezavarodott felnőttet nagyobb, például olyan dolgokkal lehet csinálni, mint pár napja egy 16 éves fiú kérdése. Végiggályázta a szülei vállalkozásában a nyarat, mert megígértek neki valamit, aztán nem kapta meg. Most ebből mi jön le a gyereknek azon kívül, hogy nem érte meg dolgozni és hogy a szülei hazudtak?
fügyülni
méllyen
fügyülni
zsákutcát épíünk fel - ez mi a tököm?? :D
fütyüléshez
fügyülni
abszolult
sejpítve
még át is kell tanulnia helyesen - áttanulni? :D
a sejpítés is szerintem pontos j-vel írandó - Nem!
felállítani az agyában
fügyülni
helyes írásom elég jó - Max helyesírásod...
Ezért lerombolja a gondolkodását szinte - De ha az a anyja ilyen helyesen ír és ilyen ÉRTELMES mondatokat mond neki, az nem :D
ATYAÉG! Szegyén gyereked! 8 általánosod meg van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!