Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák! Hogy viselitek az...

Anyukák! Hogy viselitek az egyedüllétet?

Figyelt kérdés
Azokra gondolok, akiknek nincs a közelben rokona, a férje sokat dolgozik, ezért egész nap egyedül van a gyerekkel otthon. Nekem néha nagyon nehéz. Mit lehet tenni, hogy jobb legyen?
2013. aug. 27. 10:38
 1/5 anonim ***** válasza:
keress a környéken kismamaákat akikkel együtt lehet sétálni, játszóterezni beülni gyerekestül egy kávéra stb.
2013. aug. 27. 10:43
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszi.
2013. aug. 27. 11:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Most ezzel mi a baj? ezt csinálják azok az anyukák is akik szintén nehezen viselik, sokan vannak igy.
2013. aug. 27. 12:48
 4/5 anonim ***** válasza:
AZt kérdezted mit lehet tenni? hát ezt pl.
2013. aug. 27. 12:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Na várj! Most a lelki része,hogy egyedül vagy egész nap, vagy a házi munka/gyereknevelés része?

4 lurkóm van,nincs köztük iker,a legnagyobb is 6 éves,szóval engem lekötnek kellő képen,idő mire eltotyogunk a boltba,ami egy köpésre van,főzni két fajtát kell általában- a kisebbik a hozzátáplálás időszakában van,nem mindig adhatom Neki azt,amit magunknak csinálok- és a házimunka sem csinálja meg magát,szóval nem unatkozom... :-)

Ha mégis olyan carok bele mindenbe (takarítás nuku,gyors kaja csinálás-utóbb egyre többször volt,már csak a derekam miatt is)napom van, akkor a géphez ülök. Nővéremmel mail-ben napi szinten tartom a kapcsot,így nem érzem magam elveszve.

Ide egy anyuka szokott járni,Ő jobban ráér mint én.

Ha nagyon zavar,akkor biztos van néha baba-mama klubb (kis városkában lakunk,itt havonta-két havonta /nem is tudom,nem járok,csak szoktam látni kiírva/ 1x szokott lenni),menj el egyre,ott ismerkedhetsz anyukákkal.

Ha a házimunka-gyereknevelés része amit nehezen viselsz,arra nem tudok semmit. Rohadtul utálom egyedül takarítani a házat,nyírni a füvet,fát vágni,behordani (fa tüzeléses bojlink van) a gyerekek még kicsik hogy segítsenek. Ezért volt sok olyan nap,hogy carok bele mindenbe! úgy se látja senki!!

A gyereknevelés részével elvagyok :-) Nem értünk mindenben egyet az apjukkal,így jobb is,ha csak én vagyok Nekik ezen a téren,legalább nem kavarodnak bele,nincs az,hogy az egyik ezt mondja,a másik azt mondja.

2013. aug. 27. 13:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!