Anyukák, akiknek külföldön dolgozik a párjuk, pici babával hogy viselitek?
En is pont igy vagyok ,csak azzal a kulombseggel hogy van egy 3 eves lanyom es egy 4 hos lanyom.A ferjem egy hete ment el.A bucsuzkodas es az elso kulon toltott nap volt a legnehezebb. Par nap utan rendbe jottem nagyjabol. Lefoglalnak napkozben a gyerekek,interneten beszelunk a parommal, mert ahol o van ott nem lehet hasznalni a telefont.Nagyon nehez, foleg lelkileg.En meg megvagyok, de neki a legrosszabb, mert egyedul van. Mi a megszokott kornyezetunkben vagyunk,es a szuleim is kozel laknak, van amikor elviszik a nagyobbik lanyom,vagy megyunk mi is eleg gyakran hozzajuk, de itthon a hazimunkban segitsegem nincs, s nem is igazan kell mert megoldom.
En szerintem ugy lehet atveszelni, vagyis mi ugy probaljuk atveszelni, hogy a kozos celunkra gondolunk.Ez motivalja a paromat is.Pozitivan kell gondolkodni, foglalkozz a picivel, orulj neki, menj vele setalni, talalkozz a baratnoiddel ha van idod.(nekem ugy igazan nincs erre idom ket gyerek mellett, de azert a kicsik keresztszulei meglatogatnak es mi is oket)
Nem konnyu, de ha szeretet, bizalom, es kitartas van akkor mukodik a dolog. Maskepp nem.
Kivanok neked kitartast, erot es ne keseredj el.
Meg ird meg hogy hogy viseled.
Minden jot.Udv. Kinga
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!