Csalódtam a nőkben. Milyen nő az, amelyik nem akar gyereket soha?
Miért neked milyen van? Felsőfokú pelenkamosó?
És nekem miért nem lehet karrierem? Mert neked úgy tetszik? :D Vagy mert neten keresztül megmondod hogy hülye vagyok? :) Hát akkor te is, mert "lesüllyedtél a szintemre". :D Az ész meg a gyerekakarás nem függ össze, sőt még a stílusommal sem függ össze.
Már leírtam, olvass vissza, és számold ki. :D Amúgy meg egykét éve egyetemista voltam. Amit úgy számolj, hogy 20 évesen mentem és 5 éves volt a képzés, és még utána pár más dolgot is tanultam. Most is tanulok. Azt ami érdekel. :)
És ha nem változik meg akkor p*fára esel, hogy nincs igazad? Lehet gyerek nélkül is boldogan és normálisan élni? És különbenis. Megintcsak te vagy fölényben, mert hiába mondok akármit is, neten ezt nem lehet bebizonyítani. Akármit írok, akármit gondolhatsz rá... Nekem akkor lesz gyerekem, majd ha a kutyám farkcsóválva megy egy idegenhez... xD Ami kb azt jelenti hogy soha (és nem csak azért mert nincs farka :D)
hát persze hogy nem nekem szólt a kutyalövős,mert azt sem tudod kinek szólt.
ajjaj bajok vannak a te fejedben egyre jobban bizonyítod. Már olyan öreg vagy,hogy ki sem mered írni hogy hány éves vagy azt a bizonyos számot:)
Nem nálunk nem ez volt, mert nem a gyerekuralomba születtünk. :D Ezeket itt olvasom, csak neked nem tűnik fel. :)
És honnan veszem? Onnan ahonnan te hogy én egyedül fogod megdögleni csak azért mert nincs gyerekem. :) Azért mert eleresztettem magam, még nem vagyok elmebeteg. :D Nem veszed észre hogy ugyanígy írsz ahogy én? Idegesen és mérgesen és !!!! meg ????. És tudod a sietve írás nem egyenlő a helyesírás nemismerésével. És semmi közöd hozzá, hogy milyen az életmódom. Nem ezt a kérdést lesem, hanem a gépemen csinálom ezt-azt.
Hiába kapaszkodsz. A nevelésed nem garancia semmire. :) És ha nem azért szülsz gyereket hogy legyen aki rédnézzem és a többiek sem, akkor miért jön mindneki azzal, hogy ha én nem szülök, akkor egyedül halok meg? Ne aggódj, ha már kész lenne a házunk vagy ha most nem esne az eső és a sz*r magyar utainkon nem lenne ekkora sár akkor nem itt olvasnám a beszűkült anyatigriseket.
Tényleg milyen országba menekülsz?Ahol nincsenek gyerekek?Akkor az tuti nem Sohaország!!!!Neked Mészapics@baországba kéne menned!Ott jól éreznéd magad!Gúnyolódni egy olyan emberen aki az álmait próbálja valóra váltani és a szerelmét beteljesíteni irtó undorító dolog!Jó neveletlen 1 picsä vagy!!!!Mi lenne,ha neked éveket kéne várni arra,hogy a kutyád leüljön!Vagy arra,hogy elmenj másik országba!
"Én sosem tenném tönkre magam akármennyire vágyok is valamire. "
Akkor neked nincsenek álmaid!nem vagy képe küzdeni semmiért!Akaratlan barom! :DDD
Menetrendre csinálni a szexet?????Tudod ez a szerelemben nem így megy!Nem csak akkor szexszel az ember,hanem akkor is!!!!Te tuti 1 évben 1x csinálod,azért vagy kicsit bolond!!!!Egy egészséges párkapcsolatban az ember 1 héten akár 4-5 is csinálja!Ha közben jön a peteérés,akkor duplán!!!De te erről gondolom semmit sem tudsz!Mármint a dupla élvezetről!!!!De a végén ezek az emberek mégis csak boldogok!Nem mondom,hogy te nem lehetsz gyerek nélkül boldog,de annyira mint egy babával vagy éppen több babával soha sem!
Ez írta itt, akinek nagylánya már kéépes anyuci nélkül aludni 10 percet
"Én IS KLÖVETNÉM A LÁBADMELLŐL BÁRMIKOR vagy mérgeztetném meg Nem számít hogy 12 kiló az enyém is akkora (spániel) de nagyot harap a példa bizonyítja -Kerítésen kívülről akarta megsímogatni egy gyerek.- "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!