Csalódtam a nőkben. Milyen nő az, amelyik nem akar gyereket soha?
Akkor olvas vissza. Leírtam miért nem akarok. És igen, több elég komoly, veszélyes, domináns, becsibészelt, éles helyezkben résztvető kutyám van. Akit nem lehet lepasszolni ha pihenni akarok, mert másnak a kezét harapja le. Sanálom ha érted jól a szöveget. Jelenleg épp rendőrségnek kutyákat kiképző ember mellett tanulok.
De kimásolom:
"Nem, sosem akarok gyereket. És ezt jobban tudom mint te neten keresztül :) Nem akarok, mert nem szeretem őket, nem tartom szépnek, és nem tartok igényt sem a gondra amit okoznak, sem a jóra amit adnak. Nem vagyok hajlandó a kemény munkával megszervezett életemet feláldozni, és nem vagyok hajlandó osztozni a páromon. És nem vagyok hajlandó hanyagolni a szenvedélyeim egy gyerek miatt. És nem vagyok hajlandó a sok éves munkám sutba dobni. Az én testemből nem fog senki táplálkozni, és nem azért, mert féltem a múlandó alakom, hanem, mert ez nekem nem jön be. Ja és nem utolsó sorban nem akarok olyanná válni mint az a sok nő akik miatt rossz tapasztalatom van az anyákról. Olyanná, aki lelöveti a férjével a kutyám, mert megyünk a házuk előtt, az ő kutyájuk ugat, rám és a Gyermek nem tud aludni... És olyan sem, aki lemérgezi a macskám, mert ő nemsokára szülni fog, és nehogymár az én macskám az ő kertjükbe tegye a lábát... És olyan sem aki kiengedi a rotit és az ablakból nézi az ikreivel, hogy tépik szét a kutyám, és ugrik nekem, szintén azért, mert a gyerek neem tudott aludni az ő kutyájuk ugatásától. És olyan sem, aki feljelent, mert két babakocsival terpeszkedik az úton és nem tudok tőle elmenni, erre rámfogja, hogy ráuszítottam az állataim és veszélyeztettem gyermeke életét. Undorodom az ilyen emberektől. Nem azért mert szülnek, hanem mert ilyenné válnak. És igen, ez mind megtörtént."
Hát majd meglátjuk, hogy nem. :) Majd ha 50 évesen sírva jövök akkor oké. Csakhogy ennek elég kicsi a valószínűsége. Igen van ilyen. :) Sokan nem bánják meg hogy nem szültek, és én is ilyen leszek... Bizonygatásnak meg az tűnhet hogya kivel beszélte, egyszerűen nem volt hajlandó felfogni amit igazából írok. Pl kijelentette, hogy én vagyok a hibás, hogy lelőtték a kutyám, mert az utcájukban sétáltunk. Igen, valami mást bizonygatok. Hogy ne nézzenek le senkit aki nem szül gyereket. Máshogy is lehet boldogan élni mint ahogy ti éltek.
És szerintem ne akard, hogy kipróbáljam, hogy milyen szeretni a sajéát gyerekem. :) Mert az a gyerek nem fogja ezt élvezni. :)
Sziasztok!
Nekem sem aranyos más gyereke!de sajátot szeretnék nagyon.
És soha ne mond hogy soha,Mindig változik az ember, és lehet te is változol.
Kösz nem, nem akarom hogy valami problémám legyen ott belül. És természetesen amit ti/ők írnak az nem bunkó. Hogy egyedül bámulom majd a plafont meg ilyen-olyan vagyok. Ja elfelejtettem hogy nekik szabad.
Mi a bunkó az igazságban? Nem az én bajom ha valaki fél egyedül maradi, ez akkor is a legeslegbénább visszavágás. Én nem félek akárhogy alakul az életem. :) Már bocs, azért nem szép dolog szülni. És bocs a tényért is hogy ugyanannyian maradnak egyedül ha gyerekük van. Ma már más a divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!