Csalódtam a nőkben. Milyen nő az, amelyik nem akar gyereket soha?
Fú te most aztán rázúdítod a világra minden bajod!Tudod ez nem baj,csak nem idevaló,hanem a neurológiára!!!!fehér bőrszín...fekete bőrszín...blablabla....sorold még kérlek...miért csalódtál még a világban,mi bánt,mit szeretnél megosztani velünk???
Basszu ez egy ingyenes gyakorlat!!!! :DDDDKöszi szivi!
És ha tudni akarod a bőrszínem....ZÖLD!!!!De psszzzzt ezt csak te tudod...mások elől rejtegetem!!!!
Nem nyugibogyót szedek, hanem tablettát amely minden egyes alkalommal nem engedni hogy egy jó szex után valami belém akarjon tolakodni. :)
És amihez nem értesz ahhoz ne szólj. Tudod a kutya falkaállat, ez azt jelenti, hogy RANGSORban él. Amely pedig azt jenenti, hogy naálunk nincs egyenlőség. Vagy én vagyok a főnök vagy ő. És a főnöké az elsőbbség, övé minden jó, ő kap mindenből a legjobbat. Mert a kutya az falkaállat és nem ember. Alapállásban a kutya szerint a gazda a főnök, de ha nem ezt látja, akkor az fusztrációt okos neki, agresszív, neveletlen lesz, mivel azt hiszi valakinek vezetni kell, és ha nem nekem akkor neki. És hát tudjuk a főnök szerepe mennyi stresszel jár. Ezért stresszesek azok is akik vezető beosztásban vannak. Tehát nem azért uralkodok a kutyáimon, mert valami hülye barom vagyok, hanem mert a kutyának erre van szüksége, és nem arra hogy emberként kezeljék és ágyban aludjon meg tortát egyen. Na pááá, ja amúgy a kutyáimban is van vörös szín. :) De szerintem rohant mert már a te gyereked feje is vörös, mert szegénykee nem tudja átaludni az éjszakááát, és még az LLL is azt mondta, hogy az a jóóó. :) ^^
jajjjjjj te csóri gyermektelen!!!!!!!!!!!!Szegénykém milyen élete volt gyermekkorában???És szegény nek milyen lehet most:(((((
Sajnállak hogy azt a hatalmas boldogságot, amit én érzek hogy látom a kisbabám soha nem fogod megtudni milyen:)És meg sem érdemled!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!