Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lassan jön a karácsony, itt...

Lassan jön a karácsony, itt lenne a nagytakarítások ideje. Ki hogyan oldja meg?

Figyelt kérdés
Mivel segítségem nem nagyon van,a kislányom 9.hónapos,így örülök,hogy a kissebb dolgokat meg tudom csinálni.Az ablakpucolás az idén biztosan elmarad!Kicsit lelkibeteg vagyok emiatt,mert rendmániás vagyok(voltam).De azzal bíztatom magam,hogy lesz még egy pár évem(remélem)mikor pucoválhatom az ablakokat majd kedvemre.Úgy sem csinálja meg helyettem senki!Ti hogyan vagytok ezzel?
2009. okt. 30. 20:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 18 hónapos a kicsi, de ha kitakarítok, 10 perc és semmi nem látszik belőle.

Idegesít, de nem tudok mit tenni, valamivel le kell kösse magát, így hát pakol örökké.

A lakás meg úgy néz ki mint egy háborús övezet.

2009. nov. 2. 13:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!