Alig múlt el karácsony, de már megint lelkesen játékokat nézegetek a gyerekeknek?
Hát nem. Mi bedobtunk pénzt és mama pénzével együtt épitőkockát kapott karácsonyra meg ruhát.
Akartam neki venni mágneses betüket de karácsony elött kivolt fosztva a bolt most meg már az eladó azt mondta nem volt sikertermék igy nem rendelnek belőle.
Nem szoktuk alkalomhoz kötni az ajándékozást de jó egy kis nyugi. Sok játékot is kapott a mamáktól felesleges lenne egy 43. ami kb. hasonló mint ami már amúgy is van.
Minden alkalommal mikor varosba megyek(1-2havonta)mindig veszek neki valamit,mindig valami aprosagot,de megis ajandek.
most megint nezegetem az ajikat,februar1en szulinapozunk:)
Én is ilyen vagyok. Nem tudom megállni!
Már tudom mit kap szülinapra ami pár hét múlva lesz, tudom mit kap húsvétra és majd névnapra a nyár végén! :)
Nálunk három gyerek van. ( februári, júliusi, decemberi)
A névnapok március, május, július. Közben ott a húsvét, mikulás, karácsony.
Jelenleg a februári szülinapra, a márciusi névnapra és húsvétra koncentrálok;)
Na én ezért örülök, hogy a nagyfiam januári (9-én volt 4 éves) :)
Ráadásul iszonyú nagy mázlink volt, mert az Auchanban féláron voltak a Lego-k, a 15.000 Ft-os Toy Story-s Lego-t 7 ezerért vettük :)
Mondjuk 7 éves kortól ajánlott, de mi jól elszöszmötöltünk vele, mire megépítettük, a gyerek meg jól eljátszik vele :)
Persze kapott még mást is, az életkorának megfelelőket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!