Karácsony előtt 1-2 nappal született gyermeked szülinapját mikor tartod?
Figyelt kérdés
Szenteste, karácsonykor, vagy inkább a két ünnep között?2010. dec. 20. 15:05
1/6 anonim válasza:
Tegnap tartottam a 23.-i gyermekem szülinapját.
Nem jó szentestén tartani,mert akkor összefolynak az ünnepek.Mindig a karácsonyt megelőző hétvégén tartjuk.:)
2/6 anonim válasza:
Természetesen a születése napján, jól elkülönítve mindent a karácsonytól. Külön szülinapi buli, és külön a karácsonyi összejövetel.
3/6 anonim válasza:
aznap amikor született. mivel az a különleges nap nem pedig az előtte vagy utána lévő napok..
4/6 anonim válasza:
Aznap, amikor született. A nagyszülők, mivel távol laknak, karácsonykor köszöntik.
5/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok. A babazsúrokat pedig majd a karácsony előtti utolsó hétvégén. Szerintem örülni fognak a kis barátainak a szülei, hogy egy fél napra a legnagyobb rohanás közepette "lepasszolhatják" a gyereküket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!