Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Akinek nincs a közelben...

Akinek nincs a közelben segítsége, hogyan tudja megoldani a gyerekfelügyeletet?

Figyelt kérdés
Dolgozni szeretnék, mivel mindenkinek szüksége van pénzre a megélhetésre, nem élnek a szüleim, testvéreim közelben. Kevés barátom van, ők is dolgoznak. Reggel 9-től dolgozom 7-ig, szeptembertől iskola, ahol 8-tól 4-ig lehet a gyerek. 6 évesen nem maradhat egyedül, havi 65ből nem tudok gyerekfelügyeletet fizetni. Most nyáron is nehéz volt, de kibírtam tőlem 150 kmre volt az exem szüleinél, de ha suli lesz akkor ez is kilőve. ÖTLETEK?
2013. aug. 24. 19:22
 1/4 anonim ***** válasza:
Párod nagyszülei?
2013. aug. 24. 19:35
 2/4 anonim ***** válasza:

10 órát dolgozol havi 65e Ft-ért? Aztamindenit!

Talán érdemes lenne más munka után nézni, de gondolom ez már amúgy is tervben van :) Vagy legalább más beosztást kérni, mert így konkrétan semmi időt nem fogsz tudni eltölteni a gyerekkel, pedig egy iskolással már muszáj foglalkozni délutánonként, ha nem is feltétlenül tanulás formájában.

Talán egy másik anyukával meg lehetne beszélni, hogy a saját gyerekével együtt a tiedet is hozza el a suliból, de ha 7-ig dolgozol, akkor gondolom kb. fél8-ra érnél oda érte, az meg már elég gáz lenne, főleg minden nap...

2013. aug. 25. 09:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Nem tudok más beosztást kérni, ez egy bolt, "szerencsére" 5 napot kell dolgoznom egy héten. Örülök, hogy van munkám állandóan keresek másikat de nincsen!!! Párom szülei is messze élnek. Nagyon nem tudom, hogy mit tegyek.
2013. aug. 25. 10:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Hát például itt vagyok én!

Valószínű még itthon leszek másfél évig a kisfiammal. Szívesen bevállalnék egy két gyereket délutánonként némi pénzért. Keress a környéketeken hasonlót.

2013. aug. 25. 13:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!