Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ha ennyi szülő nem tudja kire...

Ha ennyi szülő nem tudja kire hagyni a gyereke (ke) t, és nincs segítsége, akkor miért nem keresik meg egymást?

Figyelt kérdés
Sok kérdést elolvastam mostanában, és rengetegen írjátok, hogy nincs segítségetek, vagy nincs időtök együtt szórakozni, mert nincs kire hagyni a gyereket illetve gyerekeket. Miért nem segítetek (segítünk mi) egymásnak? Jó, nem azt mondom, hogy hagyd ott egy idegennél a babát, de azért szerintem elgondolkodtató, hogy ilyen sokan vágyunk a segítség valamilyen formájára. Kereshetnénk hasonló korú babával rendelkező anyukákat, vagy akárkiket, ha másmilyen segítséget nem is tudunk egymásnak nyújtani, akkor egy kis beszélgetés, panaszkodás, az is jót tesz néha, ha van kihez szólni egy normális mondatot, illetve ha a gyereked mellett téged is észrevesz valaki! Én például nagyon tudom utálni a helyzetet, amikor valakivel találkozunk, és engem észre sem vesz, csak a gyerekeknek kezd el rögtön "gügyörészni"! Ismerkedjünk, hasonló sorsú anyák (szülők) máshol is vannak, miért nem "keressük meg" egymást?
2013. júl. 18. 19:35
 1/2 anonim ***** válasza:

Én is pont erre gondoltam a napokban, hogy anyukák miért nem tartanak össze jobban? Pl játszótéri ismerősök cserélhetnének játékokat, vagy lehetnének egymás segítségére, de én sem nagyon látok ilyet. :(

Ti merre laktok és mekkora a baba? :)

Mi Pestiek vagyunk, Kőbánya és 14 hós a tündérem. :)

2013. júl. 19. 09:00
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! Örülök, hogy másnak is vannak hasonló problémái, vagyis inkább kár, hogy vannak ilyen problémák! Mi Zala megyében lakunk, a nagyobb 3,5 éves, a kisebb 2 éves.
2013. júl. 24. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!