Akinek nincs segítsége hogyan oldja meg?
Szia!
Hát, a mi helyzetünk hasonló. Minkét nagyszülő pár 240-240 km-re, az ország két végében, mi meg középen.
A férjem nagyon sokat segít, a bevásárlásokat ő bonyolítja. SMS-ben, vagy e-mail-ben megírom mi kell, és nagy fiú, mindent meg tud venni.
Amíg kicsi a baba, és elfér kenguruban,addig jól tudtam vásárolni én is, de amikor már a rohangálós időszak jön, az nehezebb volt. De megoldható minden.
Most jön a 2. baba, szóval, ez még 1 kihívás.
Amúgy anyukámék - annak ellenére, hogy nagyon messze laknak - nyugdíjasok, és amikor tudnak, jönnek.
Komoly logisztikai feladat, de mindent meg kell oldani, nem ismerünk lehetetlent.
Amikor a manókám úgy 1-1,5 éves lehetett, nem hagyott semmitsem csinálni. A férjem vett egy műanyag hintát, felfúrtuk a konyhai ajtófélfába, és amíg hintázott (amit nagyon élvezett), addig én meg tudtam főzni, el tudtam mosogatni.
Üdv!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!