Lehet hogy nemsokára szülök, de nem vagyok benne biztos hogy jó nevet választottunk?
Figyelt kérdés
Ezt a nevet vàlasztottuk:
Baranyai Tìmea
2013. aug. 23. 17:45
1/9 anonim válasza:
Bár nekem nem tetszik a Tímea név, de ettől eltekintve én teljesen jó névnek gondolom a Baranyai Tímeát.
Miért bizonytalanodtál el?
2/9 anonim válasza:
Nekem tetszik. Ha neked eddig tetszett mi változott?
3/9 anonim válasza:
Szerintem sincs gond a választásotokkal, nekünk még mindig nem sikerült nevet választanunk a kisfiunknak, lány nevet könnyebb találni. 38 hetes km.
5/9 anonim válasza:
Szerintem szép név. :)
Én is mindkét gyerek előtt elbizonytalanodtam, hogy biztos jó nevet választottunk-e. :)
7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a vàlaszokat!
Ma hajnali 3 òra 20 perckor, 3400 grammal és 55 cm-rel megszületett Baranyai Tìmea.
2013. aug. 24. 10:58
8/9 anonim válasza:
gratulálok!szerintem szép nevet választottatok
9/9 anonim válasza:
Gratulálok és éljenek a Timeák:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!