Anyukák, szerintetek mérvadó a %? ha valakinek alacsony, akkor az biztos rossz válaszokat ad? Mérlegeltek egy választ ez alapján?
Nem. Én abortuszos kérdésben foglalok napi szinten állást az élet védelmében. Nézd meg, hol állok százalékban.
A pontozásnak csak annyi szerepet tulajdonítok, amennyi van neki. Szerintem játék csupán.
Nem, nem mérvadó és kizárólag a tartalma alapján nézem a választ.
Jobb lenne a gyk ha egyáltalán nem lenne ez a %-osdi. Olyan infantilis. Mellesleg vannak 100%-os teljesen értelmetlen és nagyon jó 0 %-os válaszok -amik percek alatt alakultak ki- látszik, hogy vannak akik ezzel szórakoznak, többen összefogva, vagy több gépről, látszik a toplistán, vannak akiknek értékeléssel gyűlik a pont.
Hát..'sekély e kéj'.
Csak a tartalma számít.
nem :)
Én anno beoltattam magam terhesen amikor a h1n1 influenza volt (akkor halt meg két velem egyidős anyuka) ezt láttam kisebb rossznak, nem akartam, hogy mi is úgy végezzük...
Ezt leírtam pár kérdésnél és jöttek a gyilkos vagyok, utálom a gyerekem, megakarom őt ölni, és sertés influenzával mérgeztem meg magunkat címkék... Amikor azt válaszoltam, hogy majd ráérek aggódni, ha a Fiamnak 8 melle lesz mint a malacnak...
Amikor azt válaszoltam, hogy majd ráérek aggódni, ha a Fiamnak 8 melle lesz mint a malacnak...
Akkor még jobban rám szálltak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!