Hogyan mondjam el a szüleimnek; hogy terhes vagyok? 15/L.
Teljesen mindegy, hogy mondod el, ez a tényeken nem változtat. Ki fognak akadni és jogosan. Alapból nem is értem, milyen orvos ír fel fogamzásgátlót egy 15 éves lánynak. A szüleid sem értem, hogy szerintük normális dolog nemi életet élni ennyi idősen. Téged és a barátod meg pláne nem értem.
Őszintén erősen kétlem, hogy 15 évesen meg fogod tartani a babát, egyszerűen nincs az a felnőtt gondolkodású 15 éves, aki alkalmas gyereknevelésre. A szüleid talán támogatnak benne, ha már ennyi mindenben nem értem a gondokodásmódjukat, biztosan ebben sem értenénk egyet.
Sajnálom, hogy ide jutottatok, nem lesz egyszerű az életed ezután, akárhogy is döntötök.
már nem csak este,hanem reggel is unatkoznak a tinik. akkor KAMU. menj vedd elő a biológia és a többi tankönyvedet,mert nemsoká suli..
Párod... 15 évesen?? esetleg a pasid, 2 hete... pff fogamzásgátló 15 évesnek? A szüleid sem normálisak,ha ez igaz.
Így: Anyu és apu, unokátok lesz! Gondolom büszkék lesznek rád! De az a helyzet, hogy nem csak te döntöd el mi lesz, mivel kiskorú vagy a javából!
"Ô nem vèdekezett, azt mondta ha gumival nem vèdekezünk, nem lehetek terhes."- Ha gumival védekeztek akkor nem lennél terhes, de remélem ez csak egy unatkozó tini írása! Még 1,5 hét a suli!
15 évesen honnan a fenéből volt fogamzásgátlód???
Minél előbb mond el nekik. Nem fognak örülni, az biztos. Főleg ha kijelented, hogy megtartod, de nyilván nekik kell anyagilag eltartani és felnevelni, amíg te iskolába jársz.
A párod hány éves? Dolgozik?
Őszintén, kertelés és mások hibáztatása nélkül.
Az első babámmal én is tabletta mellett estem teherbe, ugyan nem ennyire fiatalon (ma már tudo, h a szedem és a szedem, pontosan időben között óriási különbség van).
HA meg szeretnéd tartani és a szüleid is támogatnak, nagyon sok jót kívánok neked. HA a szüleid nem támogatnak, akkor pedig kemény 9 hónapod lesz (és utána még jó pár éved), de biztosan sikerül támogatókat találnod. Első körben a családtervezési központot és a családsegítő szolgálatot keresd fel!
Megtartod a babát? Akkor melőbb mondd el a szüleidnek, hiszen az ő nyakukra fogod megszülni. Joguk van tudni, hogy mivel fogjk tölteni a következő éveket.
Off. Szomorú, hogy azzal telik a nyáriszünet, hogy tinilányok tömege esik teherbe, mert szexelni már érettek, de védekezni meg ostobák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!