Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Muszáj megmondanom a fiamnak...

Muszáj megmondanom a fiamnak és a menyemnek, hogy a 6 hónapos unokámat akit rám bíztak, kiejtettem a kezemből? (nem lett semmi baja)

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy én vagyok a világ legmegbízhatóbb nagymamája, akire mindig mindenben számíthat a család. A fiam és a menyem elutaztak két napra és rám hagyták a fiukat, aki 6 hónapos. Nem első alkalommal fordult ez elő, teljes nyugalomban mentek el én pedig örömmel vállaltam el ezt a fantasztikus feladatot. Igen ám, de felmostam és az utolsó simításnál a kezembe vettem a babucikámat, aki egy hirtelen mozdulatot tett és kicsúszott a kezemből. Egyből vittem a dokihoz, aki a család régi ismerőse, és alapos vizsgálatok után kiderült: nincs semmi baj hála Istennek. Igen ám, de nem merem megmondani a fiaméknak. Attól félek, hogy soha az életben nem bízzák rám többet az unokámat, amit nem bírnék elviselni. Higyjétek el, nem vagyok ügyetlen, 3 diplomám is van, egyszerűen egy véletlen baleset volt. Vajon el lehet felejteni egy ilyen esetet a szülők bevonása nélkül? Nem tudom mit tegyek...
2013. aug. 21. 22:40
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Örülök, hogy miden rendeződött a dolog! :)
2013. aug. 22. 09:05
 22/23 anonim ***** válasza:

Örülök, hogy minden rendben és, hogy el merted mondani!

És igenis, balesetek bárkivel előfordulhatnak. Nemrég a másfél éves fiam anyuéknál úgy taknyolt el,hogy a papa másfél méterre volt tőle és egy másodpercre nézett máshova.

Eszembe sem jutott lecseszni. Főleg úgy,hogy előtt egy héttel az apjával nyitották az ajtót a vendégeknek, apa egyik kezével a pici kezét fogta, a másikban virág volt és csak annyira engedte el a gyerek kezét,hogy intsen a szomszédnak. Ennyi elég volt,hogy a pici elinduljon a lépcső felé, és hát gurult egy lépcsőfokot. Hiába volt ott az apja, egy másodperc is elég volt,hogy baj legyen!

2013. aug. 22. 14:11
 23/23 anonim ***** válasza:
Ilyen nagymamát kívánok mindenkinek! :)Nagyon buták lettek volna, ha ezért problémáznak.
2013. aug. 22. 17:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!