Muszáj megmondanom a fiamnak és a menyemnek, hogy a 6 hónapos unokámat akit rám bíztak, kiejtettem a kezemből? (nem lett semmi baja)
Persze baleset arva akaratlanul is előfordulhat.
Egy példa: anyuméáknál rollerezett a lányom és lehorzsolta a kezét, elég jól, anyu egyből elmondta, még a telefonba, eszébe sem jutott, hogy eltitkolja, pedig lehet begyógyul mire láttam volna a lányomat legközelebb, ja és nincs diplomája!
De azért az más, ha a gyerek esik el, vagy leejtik, de mindegy!
Viszont én szeretném tudni, ha mással van a gyerekem, hogy történt-e vele valami! Eltitkolni, nem is értem, hogy jutott eszébe egy diplomás nagymamának (ami szerintem teljesen lényegtelen ebből a szempontól, mármint, hogy van-e diplomája vagy sem)! Ezt a kérdést én fel sem tettem volna!
Az a lényeg, hogy a babának semmi baja nem lett!
hogy függ össze a 3 diploma az ügyességgel? hacsak nem zsonglőrködésből szerezted őket, ez lényegtelen info.
mondd el nekik, én is szeretném megtudni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!