Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Muszáj megmondanom a fiamnak...

Muszáj megmondanom a fiamnak és a menyemnek, hogy a 6 hónapos unokámat akit rám bíztak, kiejtettem a kezemből? (nem lett semmi baja)

Figyelt kérdés
Úgy érzem, hogy én vagyok a világ legmegbízhatóbb nagymamája, akire mindig mindenben számíthat a család. A fiam és a menyem elutaztak két napra és rám hagyták a fiukat, aki 6 hónapos. Nem első alkalommal fordult ez elő, teljes nyugalomban mentek el én pedig örömmel vállaltam el ezt a fantasztikus feladatot. Igen ám, de felmostam és az utolsó simításnál a kezembe vettem a babucikámat, aki egy hirtelen mozdulatot tett és kicsúszott a kezemből. Egyből vittem a dokihoz, aki a család régi ismerőse, és alapos vizsgálatok után kiderült: nincs semmi baj hála Istennek. Igen ám, de nem merem megmondani a fiaméknak. Attól félek, hogy soha az életben nem bízzák rám többet az unokámat, amit nem bírnék elviselni. Higyjétek el, nem vagyok ügyetlen, 3 diplomám is van, egyszerűen egy véletlen baleset volt. Vajon el lehet felejteni egy ilyen esetet a szülők bevonása nélkül? Nem tudom mit tegyek...
2013. aug. 21. 22:40
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
Mond el, nem történt semmi tragédia. Ilyen bármikor bárkivel előfordulhat (és elő is fordul). Ha nálunk történne ilyen én biztos semmilyen feszültséget nem generálnék emiatt a nagyszülővel, mert ez velem is simán előfordulhat.
2013. aug. 22. 07:25
 12/23 anonim ***** válasza:
23%
Amúgy nem tudom miért írjátok, hogy bárkivel előfordulhat. Azért ez nagyon ritka, hogy valaki leejti a babáját! Nálunk legalábbis nem fordult elő soha. Azért erre oda kell figyelni.
2013. aug. 22. 07:33
 13/23 anonim ***** válasza:
Bármennyire is odafigyelsz, balesetek előfordulnak. Lehet, hogy nem leejti a gyereket valaki, de leesik valahonnan, felbukik, beveri kezét, lábát, fejét. Ezek nem tragédiák. Én például a mosógépről estem le anno, pedig rám is mindig odafigyeltek. Ez ilyen.
2013. aug. 22. 07:45
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Persze baleset arva akaratlanul is előfordulhat.

Egy példa: anyuméáknál rollerezett a lányom és lehorzsolta a kezét, elég jól, anyu egyből elmondta, még a telefonba, eszébe sem jutott, hogy eltitkolja, pedig lehet begyógyul mire láttam volna a lányomat legközelebb, ja és nincs diplomája!

De azért az más, ha a gyerek esik el, vagy leejtik, de mindegy!

Viszont én szeretném tudni, ha mással van a gyerekem, hogy történt-e vele valami! Eltitkolni, nem is értem, hogy jutott eszébe egy diplomás nagymamának (ami szerintem teljesen lényegtelen ebből a szempontól, mármint, hogy van-e diplomája vagy sem)! Ezt a kérdést én fel sem tettem volna!

Az a lényeg, hogy a babának semmi baja nem lett!

2013. aug. 22. 07:59
 15/23 anonim ***** válasza:
Ez csak az én véleményem, de remélem nem vagyok ezzel egyedül!
2013. aug. 22. 08:00
 16/23 anonim ***** válasza:
6 hònapos a lànyom, èn még kicsinek érzem, hogy 2 napra otthagyjam. Ha anyukàm elmondanà, hogy mi történt nem csinàlnèk belőle ügyet,előfordul. Jaj volt is ilyen most jut eszembe. 4 hònapos volt mikor anyu fürdette,(szoltam előre hogy kivàgja magàt a kèzből ès megfordul-de utobb kkderült nem hitte rl anyu) gyerek belefordult a vizbe kb fèl percet se volt vìz alatt de persze megijjedt.mikor bementem a lakàsba màr semmi baja nem volt, csak anyukàmnak :-) azòta èn erőltetem,hogy fürdesse nyugodtan..Szòval mondd el nem lesz gond ha jo a kapcsolatotok...:-)
2013. aug. 22. 08:07
 17/23 anonim ***** válasza:
Igen az már más kérdés, hogy egy-két óránál tovább nem hagytam senkire, 2 éves kora előtt! Mondjuk a lányom anyatejes volt...
2013. aug. 22. 08:09
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

hogy függ össze a 3 diploma az ügyességgel? hacsak nem zsonglőrködésből szerezted őket, ez lényegtelen info.

mondd el nekik, én is szeretném megtudni!

2013. aug. 22. 08:32
 19/23 anonim ***** válasza:
Mondjuk az is fura, hogy felteszi a kérdést, és egy választ sem adott még a kérdező!
2013. aug. 22. 08:35
 20/23 A kérdező kommentje:
Itt vagyok drágáim, nem tűntem el. Ma korán keltem, hogy sütit süssek a fiaméknak és azzal állítottam be hozzájuk reggel. Mindent bevallottam nekik. Persze, hogy mindent meg tudtunk beszélni, hisz nagyon jó a kapcsolatunk. Utólag nem is értem, hogy miért tettem fel ezt a számomra is egyértelmü válaszú kérdést. Nagyon megijedtem, a történtek hatása alatt voltam. Írtátok, hogy ez előfordul. Hát ilyen velem soha, de soha nem történt, pedig három gyereket felneveltem.. A lényeg, hogy nem lett semmi baja. Köszönöm a válaszokat! Szép napot kedves anyukák! Kívánom, hogy veletek soha ne történjen ilyen! :)
2013. aug. 22. 09:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!