Tetszik ez a név?
Nekem igen!
A virágnevek kifejezetten tetszenek, és szerintem a Dorottya is nagyon szép név.
azért az 1#essel annyiban nem értek egyet, hogy nem az az összes szempont, hogy a szülőknek tetszik e, vagy sem!
sok szülő nem is gondol arra, hogy a gyerek mit fog szólni.. vagy a gyerek környezete! a gyerekek egymás között 10-11 éves korig biztosan fognak csúfolódni.. ha a neve miatt csúfolnak valakit, az menthetetlen, szörnyű gyötrelmet okozhat a gyereknek, és nem fogja szeretni se saját magát, se a szüleit, úgyhogy erre érdemes figyelni!
amúgy nem azért írtam, mert szörnyű lenne, ezzel a névvel nem hiszem, hogy túlzottan csúfolnák, bár a Nárcisz név nekem sem tetszik túlzottan.
ha nektek tetszik, adjátok ezt a nevet a gyereknek, de úgy, hogy otthon meg mindenhol a Dorottyát, vagy becézéseit használjátok, ne pedig a Nárciszt:)
ha neki tetszik, úgyis azt fogja használni amelyiket akarja:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!