Kedves szülők, főleg fiús anyukák! Mi lenne a reakciótok, ha a kamasz fiatok történetesen teherbe ejtene egy lányt?
Hát rosszul lennék, az tuti. A gyerek egyből hátrányból indul, mikor még szinte el sem kezdett élni.
Jézusom! A rémálmom lenne! Tanuljon, ismerkedjen, nősüljön, után hozzon össze gyereket.
Már én is sokat gondolkoztam azon, hogy két gyerek hülyeségéért miért mindenki csak a lányt és az ő szüleit veszi elő. Mert ugye mindenki szapulja a lányt, hogy milyen felelőtlen, meg a szüleit, hogy nem tudták megnevelni, ezért lett terhes tizenévesen, és abba senki nem gondol bele, hogy volt ott egy fiú is.
Hát, nem tudom, mit csinálnék. Valószínűleg elsüllyednék szégyenemben, mert nem ilyen értékrend alapján neveljük a fiunkat. Utána összeülnénk a lány szüleivel és a gyerekekkel, és együtt kitalálnánk a megoldást.
Először is egy apaságit, hogy tényleg ő e az apa.
És utána leülni megbeszélni a lány szüleivel, hogy támogatjuk őket, amennyire bírjuk, 'gyerektartás' stb... Közösen vegyük ki a részünket az egészből!
Nagyon köszönöm mindenkinek!
Megnyugtató, hogy így gondolkoztok, mert én is mindig azt olvasom, hogy fel sem merül a fiú és a családja felelőssége, részvétele a döntésben. Szerintem is így normális, ez nem csak a lányt érinti.
Kedves 5! Lehet, hogy igen, ha te írtad, hogy nem érint a téma, mert fiaid vannak.:)
Én csak erre a részre voltam kíváncsi, nem volt bennem semmi rosszindulat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!