Anyukák, kismamik mit kerestek még itt:-) ) )?
Ma jöttünk haza a nyaralásból.
A kisfiam alszik, a férjemet most hívták be a munkahelyére, valamikor éjjel jön haza. Én most fejeztem be a kipakolást/mosást. Még egy kicsit netezek, aztán irány az ágy.
gyerek alszik, férjem dolgozik, én meg itt nézelődök :)
váh, egy szalonnasütős, borozós este... hmmm. mondjuk nem szeretem a bort, na meg már évek óta nem iszom, szerintem egy alkoholmentes gyümölcsös sörtől is becsiccsentenék :D
de jó is lenne... :) jó kis hagymával, paradicsommal ;)
A babánk már alszik.A férjem ügyeletes ma a kórházban,épp az előbb kívántunk nyugodt éjszakát egymásnak telefonon.
Nem szeretem,ha egyedül vagyunk itthon. :(
Lányunk már régen húzza a lóbőrt. :)
A férjem edzeni ment, lassan itthon van, őt várom. Holnap szusizni megyünk. Először mozdulunk ki fél napra egyedül azóta, hogy megszületett a 13 hónapos babónk, tisztára fel vagyok pörögve, szánalmas...:D
Szép estét Nektek!
Fiam alszik, a pàrommal tv-t nèzünk. Hètfõn indulunk nyaralni a hegyekbe augusztus 20-a alkalmàból.
Üdv. 14 hónapos kisfiú anyukàja+14 hetes ikres kismami
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!