Anyukák! Mit dolgoztok, és mennyit kerestek? Elégedettek vagytok?
Ápolónő vagyok.Havi 130-150 ezer között kapok,attól függ mennyit dolgoztam az adott hónapban.Plusz 3 havonta prémiumot kapunk,ami megegyezik a fizetésünk összegével.
Elégedett vagyok.Sajnos vannak,akik sokkal kevesebbet kapnak...
Kozmetikus vagyok, inkább arról tudok nyilatkozni, gyes előtt mennyit kerestem, mert jelenleg csak alkalmanként dolgozom.
Akkor nagyon változóan 150-250ezer maradt a zsebemben, vannak rosszabb és jobb hónapok. Ha átlagolni kell, akkor 180-200ezer volt egy hónapban. Ehhez 300-350ezret kellett termelnem, szóval melóztam, mint a kisangyal:)
Nem tudom mennyi lesz, ha rendesen tudok dolgozni, szeptembertől megy majd a bölcsi. Én már a 100-nak is örülnék, hisz újból kezdem és nyilván annyi órát sem tudok majd bent lenni, mint a gyerekek előtt.
Elégedett voltam nagyon is, és elégedett leszek, ha úgy összejön,ahogy írtam. Pár évig még oké, mert kapom a gyest majdnem 7 éves korukig, ikreim vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!