Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők! Mit szólnátok ha 17...

Szülők! Mit szólnátok ha 17 éves lányotok terhes lenne?

Figyelt kérdés
Abortuszra küldenètek vagy döntsön õ maga megtartja vagy sem.
2013. aug. 16. 14:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Kedves 9! Ezt hogy érted: "Nekem két fiam van, így ez a veszély nem fenyeget."? Remélem nem úgy, hogy csak a lányos szülők problémája ez, mert azért ahhoz kell fiú is, hogy felmerüljön a kérdés. Szóval a veszély téged is fenyeget. Tudom, hogy a kérdező a lányos szülőkhöz intézte, de mivel válaszoltál, felmerült bennem ez a kérdés. Bocs az offért.
2013. aug. 16. 21:48
 12/19 anonim ***** válasza:
Ha Ti, mint szülők tudjátok támogatni, akkor ráhagynám a döntést. Valószínűleg egyedül nem fog tudni nevelni egy kisgyereket, így ha nem az abortuszt választja, akkor szüksége lesz az anyagi támogatásotokra (is). Ha az abortusz mellett dönt, akkor abban támogatnám. Nem erőszakolnék rá semmit, csak ha létkérdés.
2013. aug. 16. 21:49
 13/19 anonim ***** válasza:

Pont úgy értettem ahogy írtam nekem nincs lányom így nem tud

teherbe esni. Így nem kell azon gondolkodnom hogy elvetess vagy megtartsa. A fiaim pedig még kicsik, így a másik verzión se gondolkodtam még.

2013. aug. 17. 14:39
 14/19 anonim ***** válasza:
Igen, a kérdés elméleti, mert az én lányom is még kicsi. De ha megnő a fiad, akkor szerinted nem érint a probléma, ha véletlenül teherbe ejt egy lányt? Erre gondoltam.
2013. aug. 17. 14:47
 15/19 anonim ***** válasza:
Én ilyet nem mondtam, de a kérdés nem az volt hogy mit tennél ha a kamasz fiad teherbe ejtené a barátnőjét. Így nyilván nem arra válaszoltam. Ha lesz egy olyan kérdés is akkor majd kifejtem ott a véleményemet a másik oldalról. De nem hiszem hogy magyarázkodnom kéne valakinek egy névtelen oldalon. A kérdésre válaszoltam ennyi.
2013. aug. 18. 19:34
 16/19 anonim ***** válasza:
Jesszus, nem gondoltam volna, hogy ennyire sértő...szimplán érdekelt volna egy csak fiús anyuka véleménye, de akkor majd felteszem kérdésnek. Várom majd rá a válaszod. Előre is köszönöm a segítőkészséged.:)))
2013. aug. 19. 02:14
 17/19 anonim ***** válasza:

Kedves 15-ös válaszoló! Pont nem a kérdésre válaszoltál, de mindegy...mivel fiaid vannak:)

Egyébként meg én nem látom úgy, hogy magyarázatot kért volna bárki, nem is állítottak rólad semmit, csak feltettek egy kérdést (igaz, hogy off), amire nem tudsz válaszolni és ezért megsértődtél. Nem támadtak meg, ne gondold ezt. Úgy látszik, itt mostanában ez megy, mindenki személyes sértésnek vesz mindent. Ha nem akarsz válaszolni, akkor simán ne tedd, nem kell ilyen hangnemben kommentelni. De most ezek után már engem is kezd érdekelni a véleményed.

2013. aug. 19. 02:34
 18/19 anonim ***** válasza:
Teljesen ki lett forgatva a szavam. A kérdésre válaszoltam mi lenne ha stilusban, az hogy engem a veszély nem fenyeget azt úgy értettem hogy a fiúk nem eshetnek teherbe. Ez nem egyenlő azzal hogy szerintem nincs felelősségük. Nem én kezdtem el ezt a vitát, csak válaszoltam a kérdésekre, ennyi. Egyébként meg a másik kérdésre is válaszoltam ha valakit annyira érdekel akkor keresse meg.
2013. aug. 20. 12:11
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem lett semmi kiforgatva, nem értem miért vagy ilyen sértődékeny? Csak visszakérdeztek, mert egyáltalán nem volt egyértelmű, és lássuk be, tényleg furcsán fogalmaztál. Ráadásul csak fiaid vannak, így válaszoltál a kérdésre, hogy téged nem fenyeget a veszély. Nyilván még azt se fenyegeti, akinek még óvodás a lánya, de azért ez még később létező probléma lehet. Megkaptad a lehetőséget, hogy válaszolj, többször is, én elolvastam például a másik kérdésben, mert érdekelt, igen.
2013. aug. 20. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!