Szülök! Ti haragudnátok ha 19 éves lányotok bejelentené, hogy terhes?
Vagy inkább örülnétek leendõ unokátoknak?
Én vagyok a 19 éves lány, nem terveztük a babát, de ha már így alakult megtartjuk.
Ha feleségül veszi az apa, van hol lakniuk, miből megélniük, feltudják nevelni a gyereket, akkor örülnék.
De ha ezek nincsenek meg, akkor csak az abortusz jöhet szóba. Egy gyereket a semmire nem lehet megszülni, fel is kell nevelni. Ez pedig nem a nagyszülő, hanem a szülők dolga.
szerintem sok mindentől függ. Mondjuk, hogy a fiú hogy áll a dologhoz, mióta vagytok együtt, és mik az ő tervei a későbbiekben? Az se mindegy hogy külön éltek-e vagy anyukádékhoz szülöd a babát.
Azért semmiképp ne lepődj meg ha nem ugrálnak rögtön az örömtől, egy idő után már nagyon fogják várni :-)
Én 20 voltam mikor teherbe estem, de akkor már 5éve együtt voltunk és 1 éve együtt éltünk a párommal. Apu nem ugrált örömében, de anyukám nagyon örült neki :-)
Tudom ajánlani, hogy vigyél nekik egy ultrahang képet bekeretezve, nálam hirtelen szóhoz se jutottak, és így nem kellett semmit mondanom mert rögtön megértették :-)
Nem örülnék, mert ha a párod meggondolja magát/kirúgják/beteg lesz/meghal akkor munka és szakma nélkül, egyedülálló anyaként nagyon nehéz helyzetben leszel.
Tudom, hogy most úgy gondolod ez nem történhet meg, de sajnos az a tapasztalat, hogy igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!