Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szülők! Mit szólnátok ha 17...

Szülők! Mit szólnátok ha 17 éves lányotok terhes lenne?

Figyelt kérdés
Abortuszra küldenètek vagy döntsön õ maga megtartja vagy sem.
2013. aug. 16. 14:39
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
91%
3 lányom van. Mindent megteszünk a neveléssel, hogy ez ne forduljon elő, de ha mégis megtörténne, mellé állnék, és az élet megtartására biztatnám, akár úgy, hogy segítenék felnevelni, ha kell.
2013. aug. 16. 14:42
 2/19 anonim ***** válasza:
57%
Döntsön Ő! :)
2013. aug. 16. 14:45
 3/19 anonim ***** válasza:
Döntsön ő. Bár sok múlik a körülményeken is...
2013. aug. 16. 14:46
 4/19 anonim ***** válasza:
74%

Biztos, hogy nem taplosnek oromomben.

Leulnek vele es az apjaval megbeszelni a dolgokat.

Megmondanam neki, hogy neki kell az anyagiakat biztositania (gyes+4-6oras munka) es ragaszkodnek ahhoz, hogy estin befejezze az iskolat!

A gyermeknel segitenek neki. pl. vigyazom ra, amig o dolgozik/iskolaba jar.

Emellett az apukat is megkeresnem es megkerdeznem, hogyan kepzeli el a jovojet a lanyommal es a kozos gyermekukkel.

Ha nem vallalja oket, akkor segitenek a lanyomnak jogi utra terelni a dolgokat, miutan megszuletik az unoka. Az tuti, hogy az apuka nem menekulne.

Mivel igyekszem a lanyaimat ugy nevelni, hogy tudjak minek mi lesz a vege, igy remelem, hogy az unoka ido elott nem jon a hazhoz.

Tudjak, hogy velunk mindent meglehet beszelni, igy remelhetoleg, ha becsuszna es lenne ido 24 oras tablettara, nem a szobajukban sirnak ki a szemuket!

2013. aug. 16. 14:51
 5/19 anonim ***** válasza:
13%

Ha tudja kitől esett teherbe és az apukával közösen vállalják a gyermek felnevelését, természetesen a nagyszülők is segítenek, akkor nincs gond, boldogság van.

De, a lány nem tudja az apukát megnevezni és aburtuszra akar menni, menjen. De abortusz után, akkora pofont kap a lány, hogy a feje menetet vág a nyaka körül. Ha az apuka nem vállalja a gyermeket, akkor az apuka kapja a pofonokat, záró akkordként ágyékon rúgás. Ha egyiksem kívánja a gyermeket megtartani, mindkettőnek egy hatalmas pofon.

2013. aug. 16. 15:02
 6/19 anonim ***** válasza:
Hát nagyon kiakadnék és csodálkoznék is, hogy ha előfordulna. Ha így feteke-fehéren nézzük a kérdést, akkor szerintem döntsön ő, ha az előzményekről is ő döntött. De ez a kérdés azért így elég sci-fi, a valóság nem ilyen, mert ha ismered a gyereked, és törődsz vele, akkor sokmindent tudsz róla, és meg fogja beszélni veled, ha bajba kerül...akkor viszont kutya kötelességed tanácsot adni egy 17 évesnek. Szóval valójában nincs ilyen, hogy "döntsön ő".:)
2013. aug. 16. 15:38
 7/19 anonim ***** válasza:

Nagyon mérges lennék. A férjem és apukám is nőgyógyász, aki rendesen védekezik nem lesz terhes.

Én védőnő vagyok, és bármennyire is öröm egy baba érkezése, bizony nagyon nehéz helyzetbe hozza a családot. A lányok sokszor megbánják, apuka lelép, a család előbb-utóbb belefárad.

Elmondanám neki a következményeket, talán összehoznám 1-2 ilyen fiatal anyukával.

A férjem beszélne vele az abortuszról.

De a döntés rá bíznám és támogatnám, bárhogy dönt.

2013. aug. 16. 16:26
 8/19 anonim ***** válasza:
0%
Ma a klinikán voltam terhesgondozáson. A sok boldog kismama közt volt egy szomorkás, 14-15 éves kislány az anyukájával, ha jól sejtem akkor az abortuszt megbeszélni jöttek. Miközben ezen tűnődtem, hogy mit csinálnék egy ilyen helyzetben (ugyanis nekem is kislányom lesz), kirohant a rendelőből, egy zokogó kismama...Ő valszeg bármit megadott volna azért az egészséges kisbabáért, akit a kislány várt...Ezen logika alapján szerintem, ha meg akarná tartani, akkor támogatnám, ha nem, akkor pedig az örökbeadásra bíztatnám...
2013. aug. 16. 18:21
 9/19 anonim ***** válasza:
Nekem két fiam van, így ez a veszély nem fenyeget. De.. nyilván nem kényszeríteném semmire mert azzal csak azt érném el hogy meggyülöl. Leülnék vele és megbeszélnénk a lehetőségeket, úgy mint az abortuszt és az örökbe adást ahogy a pici felnevelését is. Alaposan át rágnánk mindent, és megprobálnánk közösen a lehető legjobb döntést hozni. Természetesen az utolsó szót ő mondaná ki, és mint szülő mindenben támogatnám. Mellette lennék és segíteném.
2013. aug. 16. 18:40
 10/19 anonim ***** válasza:
Az első az lenne,hogy igyekeznék úgy nevelni,hogy tiniként ne legyen terhes,de ha már megtörtént rábíznám a döntést,de ha megtartja azt fontosnak tartanám,hogy legyen elképzelése,terve és a sulit ne hagyja abba.Mellette állnék,segítenék,de nem nevelném helyette a gyereket.
2013. aug. 16. 19:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!