Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mik a szülés utáni depresszió...

Mik a szülés utáni depresszió tünetei? Ha valaki bele esik mennyi idö mire javul a helyzet?

Figyelt kérdés
2009. okt. 28. 08:19
 1/4 anonim ***** válasza:
borulátás, levertség, enerváltság, szuicid gondolatok. Ezek voltak nálam. 2 hónap után lett jobb egy nagy kiborulás után.
2009. okt. 28. 09:41
 2/4 anonim ***** válasza:

nekem is a fenti tuneteim voltak, sot voltak roszabb gondolataim is...de osszekaptam magam, mert ossze kellett, most is van neha szar napom amikor mindnet borusan latok...de masnap mindig felkel a nap, es ram mosolyog a fiam.

neked van? ha akarsz irj priviben, es beszelgethetunk

2009. okt. 28. 21:56
 3/4 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó irtam neked privit. Egyébként nálam ezek a "tünetek":ingerültség,levertség,állandó sirhatnék,kedvtelenség (ami abban is megnyilvánul h pl nincs kedvem kimozdulni és néha a babámhoz sincs kedvem),ezek miatt állandó lelkiismeretfurdalás,érzékenység,elégedetlenség az élet minden terén.
2009. nov. 1. 22:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Igen, ez ilyen, nálam is volt, bár szerencsére csak 2-3 napig! Ideges voltam a bezártságtól, a hirtelen felelősség, hogy egyedül maradtam, nem tudtam, hogy boldogulok majd, feszült voltam, rosszul éreztem magam a bőrömben.
2009. nov. 2. 07:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!