Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ez így nagyon gáz? Mit tegyek?

Ez így nagyon gáz? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok.

Szakközépben tanulok. Élem egy átlagos diák életét. (bulizok, szórakozok, csavargok, netezek, mozizok és tanulok)

Nagyon családcentrikus vagyok és nagyon szeretnék gyereket.

Úgy érzem, hogy mindent félre tudnék tenni, ha gyerekem születne.

Tudom, hogy ez nem lehetséges. Meg hogy még van időm, nem is kevés.

Elképzelem, hogy bemegyek a suliba a babámmal és az osztálytársaknak meg a tanároknak dicsekszem, hogy milyen szép gyermekem van. (merthogy mindenkinek a sajátja a legszebb)

Nagy gáz, hogy fiú létemre ilyen fiatalon gyereket szeretnék?

2009. okt. 28. 02:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem gáz,miert lenne az?!

De most még más gondolatok éltessenek,tanulás,munka-hisz sok költseggel,feleloseggel jár egy bébi élete :O)

2009. okt. 28. 03:37
 2/8 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem gáz, inkább JÓ, hogy vannak még ilyen fiatalemberek :)

Gondolj sokat rá, és igyekezz minél biztosabb jövőt megteremteni a jövendő családodnak! :)

2009. okt. 28. 06:56
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem most azzal kell inkább kitűnnöd, felhívni magadra a figyelmet, hogy a sorrendben a tanulást előre helyezed és utána a csavargás, bulizás. Gondolj arra, hogy a családodnak szüksége lesz majd egy tájékozott, művelt apára!
2009. okt. 28. 09:26
 4/8 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

És a felsorolás nem fontossági sorrendben van, hanem ahogy eszembe jutott. :) Jó, igaz, hogy a tanulás volt az utolsó, de... na jó ezt nem tudom megmagyarázni. :D

2009. okt. 28. 19:15
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem is azért írtam, hogy magyarázd meg. Nekem mindegy. A felsorolás úgy jött, hogy nem gondolkodtál rajta, tehát, amivel legkevesebbet foglalkozol, az jött utoljára. Ez nem bántás, segítség akar lenni.
2009. okt. 29. 10:27
 6/8 A kérdező kommentje:

Persze, tudom, hogy nem bántásnak szántad.

És tudom, hogy csak rá akartál vezetni a tanulásra.

Az előző kommenttel csak megpróbáltam kimenteni magam, de rájöttem, hogy nem tudom megmagyarázni.

Én kérek elnézést, hogy ha sértésnek érezted. Nem az akart lenni.

2009. okt. 29. 20:53
 7/8 anonim ***** válasza:
Dehogyis, annyira édes vagy! Gondolj majd bele, milyen csillogó szemmel néznek rád a gyerkőceid és a feleséged, ha tájékozott leszel, tudsz nekik mesélni festményekről, meséket olvastok, a legfontosabb: HA MŰVELT VAGY, TUDSZ MAJD VÁLASZTANI! Nem tud becsapni a média, a reklámok... és ez nagyon fontos a gyereknevelésben.
2009. okt. 30. 08:23
 8/8 A kérdező kommentje:

Köszi.

Remélem majd tovább adhatom a tudásom.

(De a reklámok és a média már most sem csap be :) )

2009. okt. 31. 00:36

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!