A gyerekvállalás pénz kérdése?
Azé is.
Meg stabil párkapcsolaté.
Meg türelmes és szerető szülők kérdése is.
Nagyon jó kérdés, állandó vitatéma. :)
Szerintem nem szabadna, hogy az legyen, de számomra igenis az. Ha tisztában vagyok vele, hogy 3 gyereknek nem tudok mindent megadni, akkor nem vállalok többet 2-nél. És itt nem a drága játékokról vagy a külföldi nyaralásokról beszélek, hanem arról, hogy ne maradjon le egy kirándulásról a barátaival csak azért, mert nem tudom kifizetni, vagy ne tanulhasson azt amit ő szeretne, mert nincs rá pénzem.
Ha valahol állandó a pénzhiány, ott soha nem lesz nyugalom, és a veszekedések nem sokat segítenek abban, hogy jó szülő legyek.
Az előző házasságomból már van egy lányom.
Most mindketten dolgozunk a párommal, albérletben élünk 2 szobában, viszonylag jól élünk. És én gondolkodom...
Igen fontos a pénz,mivel pénz nélkül tulajdonképpen élni nem lehet,ez van.
De ugyanúgy fontos egy normális párkapcsolat is.
Egy gyereket még a legrosszabb körülmények közé is bevállalnak de többet csak akkor ha tényleg van annyi bevételük amivel feltudnak tisztességesen nevelni több gyereket,aztán persze vannak a kivételek akiknek semmi pénzük de sorra szülik Őket,na de Ők más tészta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!