Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A gyerekvállalás pénz kérdése?

A gyerekvállalás pénz kérdése?

Figyelt kérdés
2013. aug. 4. 20:08
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Azé is.

Meg stabil párkapcsolaté.

Meg türelmes és szerető szülők kérdése is.

2013. aug. 4. 20:14
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Mindenki a gyerekének a legjobbat szeretné, így lehet szülni a híd alá is de a nagy többség nem ilyen életet szeretne a gyerekének így egyértelműen igen. Az életbe meg nincs semmi ingyen.
2013. aug. 4. 20:15
 3/15 anonim ***** válasza:
84%

Nagyon jó kérdés, állandó vitatéma. :)

Szerintem nem szabadna, hogy az legyen, de számomra igenis az. Ha tisztában vagyok vele, hogy 3 gyereknek nem tudok mindent megadni, akkor nem vállalok többet 2-nél. És itt nem a drága játékokról vagy a külföldi nyaralásokról beszélek, hanem arról, hogy ne maradjon le egy kirándulásról a barátaival csak azért, mert nem tudom kifizetni, vagy ne tanulhasson azt amit ő szeretne, mert nincs rá pénzem.

Ha valahol állandó a pénzhiány, ott soha nem lesz nyugalom, és a veszekedések nem sokat segítenek abban, hogy jó szülő legyek.

2013. aug. 4. 20:18
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Az első talán nem. Egyet mindenki bevállal előbb-utóbb. A továbbiak szerintem igen.
2013. aug. 4. 20:18
 5/15 anonim ***** válasza:
61%
Ha luxusra gondolsz az csak felesleges rongy rázás. Hiszen egy babának sőt még egy kis gyereknek sincs szüksége több száz ezer forintos holmikra. Ám azért az alapvető dolgok fontosak. Szóval a közép utat kell megtalálni. Az se jó ha valaki a nagy kövér semmire szül, és az se ha csak azért nem mert a kiságy nem lenne aranyból.
2013. aug. 4. 20:36
 6/15 A kérdező kommentje:

Az előző házasságomból már van egy lányom.

Most mindketten dolgozunk a párommal, albérletben élünk 2 szobában, viszonylag jól élünk. És én gondolkodom...

2013. aug. 4. 20:48
 7/15 anonim ***** válasza:
100%

Igen fontos a pénz,mivel pénz nélkül tulajdonképpen élni nem lehet,ez van.

De ugyanúgy fontos egy normális párkapcsolat is.

Egy gyereket még a legrosszabb körülmények közé is bevállalnak de többet csak akkor ha tényleg van annyi bevételük amivel feltudnak tisztességesen nevelni több gyereket,aztán persze vannak a kivételek akiknek semmi pénzük de sorra szülik Őket,na de Ők más tészta.

2013. aug. 4. 20:49
 8/15 anonim ***** válasza:
68%
még azt hozzátenném mindenkinek más az igénye,nekem igényem,hogy utazhassak elmehessek külföldre nyaralni a gyerek különórákra,sportolni zeneiskolába járhasson,gond nélkül lecserélhessem ami elromlott,elmehessek pénzes programokra,ne hónapról hónapra éljek,ne kelljen aggódnom a pénz miatt,minden nap vehessek friss gyümölcsöt,minőségi ételeket ehessek,mindig tele tudjam tankolni az autómat,igen lehet ezek már lassan luxusnak számítanak de nekem erre van igényem másnak nem
2013. aug. 4. 20:52
 9/15 A kérdező kommentje:
havi nettó 200-220 körül vagyunk, ennyibe szerintetek belefér egy második gyerek? nagyon sok babaholmit eltettem, arra tuti nem kell költeni
2013. aug. 4. 21:03
 10/15 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem ennyibe egy gyerek fér bele.
2013. aug. 4. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!