Mit gondoltok az abortuszról? Inkább fiatal lányok véleményére vagyok kíváncsi!
HOGY MŰKÖDIK A SPIRÁL?
A spirál szinte egyáltalán nem befolyásolja a spermiumok vándorlását vagy a megtermékenyítést (fogamzást). Egyes egyedül úgy fejti ki születésszabályozó hatását, hogy megakadályozza az újonnan fogant emberi élet beágyazódását a méh nyálkahártyájába (endometriumba), így tehát abortív eszköz.
HOGYAN MŰKÖDIK A TABLETTA?
A tabletta célja, hogy több normál termékenységi funkciót úgy befolyásoljon, hogy a nő 1) időszakos meddőség vagy a spermiumok mozdulatlansága miatt nem tudjon foganni, és/vagy 2) ne tudja kihordani a terhességét (korai abortusz). Ezt a folyamatot többféle módon elő lehet idézni.
Nagyon is jó tudom, hogy hogyan működnek a fogamzásgátlók.
Te viszont nem tudom, hogy a 72 órásat miért ide sorolod?
Az megszakító, nem gátló
Én úgy fogantam, hogy anyukám spirált használt.
Hál Istennek itt vagyok.
Az egyik osztálytársam úgy fogant, hogy az ő anyukája gyógyszert szedett.
Hál Istennek itt van.
OFF
19.01
Nem akarok semmit, se szülést, se gyereket, se semmit, Köszönöm szépen, egyikből sem kérek. Nem hiszem hogyha valaki nem akar gyereket, attól még megszüli oszt majd örökbe adja. Nem a szilikonmellem féltem. Az nem baj, hogy 9 hónapig mérgezném azzal, hogy nem akarom őt? Miért kell itélkezni? Sohga az életben nem volt abortuszom, csak a véleményem montam el. Amúgy meg mondom, amíg az én testemben van, addig ne más döntse el, hogy kinek van több joga...
Az én szüleim fejében is megfordult, hogy elvetetnek engem, mert már volt két gyerekük, és anyukám már 36 éves volt. Mégis megtartott.
A sógorom édesanyja 17 éves volt, és ő is gondolt az abortuszra. A váróban ülve gondolta meg magát, hogy neki ez nem fog menni.
Most a nővérem férje, és van egy tündéri 2 éves gyerekük.
Egyikünk sem tért rossz útra, és mindketten felnőttünk.
Ezért én mindig is abortuszellenes leszek.
Elvégre én sem lennék, ha anyukám úgy dönt, hogy eldob engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!