Mit gondoltok az abortuszról? Inkább fiatal lányok
véleményére vagyok kíváncsi!
Én bevállalnám, bár nem tudom, mire, de meg nem ölném. Ez az egy, ami biztos.
2009. okt. 25. 15:28
igazad van 15:25ös! Egy baba tényleg nem csúszik be "csak úgy" , és még a 72 órás tabi is "józanabb" megoldás. ezt nem ismerik a mai fiatalok? :)
2009. okt. 25. 15:30
bocs 15:27est akartam írni , de a 15:25 ös is jót írt :)
2009. okt. 25. 15:31
Nagyon elszomorít, hogy ennyien elvetetnék. Én 19 éves vagyok, de nem gyilkos. Még ha nem is nevelném fel, akkor sem ölném meg. Rengeteg olyan család van, akik vágynak gyerekre. Fel kell venni a kapcsolatot egy olyan céggel vagy szervezettel, aki kiközvetít néhány családhoz, akik szívesen örökbefogadnák őt. Te döntheted el, hogy kikhez kerüljön.
Jó helyre kerülne, és szertnék, felnevelnék, a gyereknek is így a legjobb, és nem pedig holtan.
2009. okt. 25. 15:33
Jah és egyébként igenis becsúszhat egy gyerek. Az osztálytársam 16 évesen úgy esett teherbe, hogy gumit használtak mindig a párjával, de valószínűleg az egyik kilyukadhatott, csak nem vették észre. 7 hetes terhes volt, amikor megtudta, hogy gyereke lesz.
MEGTARTOTTA!
És nem ölte meg, mint ahogy azt oly sokótok kívánná
2009. okt. 25. 15:36
utolsó, amit te mondasz, ha tleg kilyukadt és nem vették észre, stb, akkor az speciel pont az az eset ami tleg a "becsúszott kategória", ezt nem is vitattam(vitattuk)
2009. okt. 25. 15:39
17/44 A kérdező kommentje:
Nem vagyok terhes, csak valamelyik nap hallotam a tv-be hogy magyarországon 18 éven aluliak körében mennyi abortusz van évente hát mit ne mondjak elképesztő sok! És nagyon félek, hogy nekem is becsúszhat óvszeres védekezés mellett! 17/L
Ha tényleg félsz, akkor használ két módszert egyszerre. Gyógyszer + gumi. És kész. Így már tényleg szupermikro a valószínűsége, h teherbe ess.
2009. okt. 25. 15:44
szerintem ilyen idős korában amíg el lehet vetetni addig nem gyilkosság! és igen én is láttam azt a videót amiről írt valaki, de még mindig úgy gondolom, hogy nem tartanám meg diáklányként. És egyáltalán nem kell elítélni azt aki elvetetné mert azért nem kevés energia és pénz kell egy vagy több gyerek felneveléséhez! Honnan lenne egy tanulónak erre lehetősége? A szülei majd felnevelik? Ez kicsit irreális. Igenis csak az szüljön gyereket aki "minőségi" életet tud biztosítani neki és meg tudja adni a kellő szeretetet, mert anélkül nem ér semmit az egész.
2009. okt. 25. 15:45
20/44 A kérdező kommentje:
Magyarországon az utóbbi években csökkent az abortuszok száma, de még mindig magas, évente közel 44 ezer.
Nagyon sok!:(
Kapcsolódó kérdések: