Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Baba hám, póráz! Csak nálam...

Baba hám, póráz! Csak nálam veri ki a biztosítékot?

Figyelt kérdés
Tudom, h nem uj találmány, de voltunk Szalajka völgybe és ott láttam először élőben ezt a produkciót. Hát totál elgurult a gyogyszerem tőle, csak én vagyok igy ezzel?? Ez már egy bevett szokás h inkább porázra kötöm a gyerekem minth megfogjam a kezét vagy odafigyeljek rá?? Ráadásul a fazon még hozzák is kötötte a babakocsihoz, az volt a hab a tortán....
2013. aug. 4. 09:26
1 2 3
 21/24 Sulyok Alexandra válasza:
100%
Érdekes a hozzáállásod... Nekem van egy 4éves súlyos hiperaktív autista jegyekkel lévő kisfiam. Borzalmasan impulzív. Nem rég majdnem elcsapta a kocsi, mert kirántotta a kezét a kezemből. Én majdnem szívrohamot kaptam, ő jót nevetett. Akkor jöttem rá hogy a babahám hatalmas találmány. Ez nem azt jelenti h nem fogod a kezét, meg nem szólsz rá. De ha kirántja magát akkor nem bír meglépni! Amúgy meg a kutyára is azért teszed mert félted és szereted a kutyád!
2018. máj. 3. 22:01
 22/24 anonim ***** válasza:
Én gyerekem nem hajlandó kézen fogva jönni. Kézben visszük folyton, vagy babakocsiban, de a helyzet megkövetelné (pl. két gyerekkel egyedül kéne mennem) persze simán használnék ilyet, inkább néhány pofákat vágó értetlen alak, mint hogy a teherautó alá kerüljön.
2022. szept. 5. 19:24
 23/24 SZTANN ***** válasza:

NEM. NEM. NEM.

Amíg nem jár a baba, kötve van - amikor már járni tud, nem korlátozhatjuk erőszakosan. Bármilyen eszköz, kicsi vagy nagyobb gyereknél, ami a gondolkodtatástól, rábeszéléstől, elmagyarázástól eltérő, ami a személyes ráhatást, értelmet, szülői kézfogást helyettesíti - akár életveszély elhárításával megideologizálva - embertelen, nevelésre alkalmatlan, fejlődésre ártalmas.

Minden szülő meg tudja tanítani (és tanulni), hogy mikor KELL a kezét fogni, mikor, mennyire lehet elengedni. Akármilyen eszköz, ami mechanikusan akadályoz, az ERŐSZAK. Soha nem szabad ilyesmit használni.

(És tudom, rengeteg okos indoklás, magyarázat, miegymás létezik, de szerintem NEM.)

nov. 22. 20:13
 24/24 anonim ***** válasza:
Sztálinka, 11 éves kérdéshez is sikerült ugyanazt odabüfizni🤡
nov. 23. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!