Engednétek, hogy bárki szüljön?
Nem mindenki fogadhat örökbe gyereket, szigorú megfelelési dolgokon kell átmenni, hogy örökbe fogadhasson valaki.
Viszont szülni bárki szülhet (aki tud persze), még az is, akinek nincs meg a megfelelő háttere egy gyerekhez.
A leendő anyákat miért nem ellenőrzik, hogy hova születik egy gyerek?
Nem veszekedést akarok kirobbantani, csak érdekel, ezért kérlek titeket ne legyetek se egymással, se velem sértőek.
Diplomát adtál a gyerekeid kezébe?És????
Mit értél el vele?
Attól hogy diplomája van,még bőven lehet egy semmirekellő neveletlen bun.kó!!!
Látod,ennyit értek!
Abba tudsz csak belekötni,h ép,vagy épp?!
Nézzél tükörbe te szánalmas.
Mi jogon írsz te nekem ilyeneket?
Könnyű arc és név nélkűl pattogni!
Látod,ennyire primitív és tanulatlan buta ember vagy,hogy nem sikerűlt felfognod a kommentem tartalmát.
Lehet hogy diplomásak a gyerekeid,de neked csak a 8 osztályod van meg- ha egyáltalán megvan.
Na,nem pazarolom a drága időmet ilyen buta és értelmetlen emberekre,mint amilyen te is vagy.
Fogalmad nincs arról,hogy mit írtam,igaz?!
Majd a szabolcsi f@szagyerekek elmagyarázzák:))
Na,pááá drágáim!!
pl. az ingyenélő, naplopó cigóknak megtiltanám!
bezárnám az összeset egy jó nagy szobába (igaz, nem férnének el, mert sajnos túl sokan vannak), bedobnék egy kést, és nyírják ki egymást! :))))
Sziasztok én vagyok a roma!Köszönöm a jókívánságokat...ez biztosan a magyar virtus...ha valakinek van diplomája,nem biztos,hogy jól nevelt,intelligens ember!!!!!
Igazából szeretném,ha az a nagyon kedves drága ember újra elolvasná a kommentemet,ha felfogta mihamarabb szóljon!Én szakgyógyszerész vagyok + enteriőr,a férjem képzőművészetin végzett,most dekorációs szalonja!Elég jó a keresetünk,de az albérlet...80 ezer Ft+kaja,ruha,autó,egyéb!Már nem mintha rád tartozna,de próbálj meg egy 15 milliós családi házra gyűjteni havi 30 ezer spórolt pénzzel!Ha meg van hány év jön ki,szólj!!!!
Igazából ez a kérdés már átment nagyon durva dolgok felé,amihez sem én,sem TI nem értettek!Azt hiszitek amit láttok,azt halljátok csak meg amit akartok!!!!Diplomától senki sem lesz okos,nem lesz jól nevelt!A nép rosszabbik feléért nem felelek!Csupán azokért,akik megszenvedik a hülyeségeteket!Akiket nem ismertek,mégis anyuka létetekre a torkuknak ugrotok!Nem ír helyesen...tudjátok hány csoporttársam volt az egyetemen,aki még az egyetem szót sem tudta jól leírni?És aki azt sem tudta,hogy a levegő gőz vagy gáz :S!!!!Ti sem vagytok tökéletesek,de a gyermekeitek otthon ezeket hallgatják???Ilyeneket beszéltek???Mit vártok a következő nemzedéktől?
Tudom és látom,hogy divat lett EMO-nak és NÁCInak lenni,mert Mo.-n csak az a nyerő aki talpig divatos,de ti is láthatnátok,hogy amit műveltek (még egymással is)az gusztustalan és csöppet sem emberi!Nagyon sokban különbözik a magyar és a cigány nép!Nem is tudom hirtelen melyik a rosszabb...vannak értékek,amik belőletek hiányoznak,másban megvannak...csak az a baj,hogy belőletek sok hiányzik,de van helyette +gyűlölet+harag+undor+felsőbbrendűség és még valami,amit nem ismerek,de ettől ISTENNEK hiszitek magatokat!É nem csak a romákkal vagytok ilyenek,hanem minden néppel aki nem magyarul beszél!!!Ez szomorú,mert a nagyvilágban viszont ti vagytok kevesebben! :(((
Vártam én értelmiségi hozzászólásokat,de ismét csalódtam!Köszönöm Magyarország!!!
Látom itt a hosszú hétvége alatt felgyűlt egyesekben a feszültség. Ennyi gusztustalan választ régen olvastam, legalább is a Gyerekvállalás témakörben.
Amiket írtatok... én nem vagyok cigány, lehet, hogy ez már felmentő ok lenne, de amikor olyat olvasok, hogy az nem szülhetne, akinek nincs lakása, nincs bizonyos jövedelme... Ti ezek szerint a most 2 éves kisfiamat is kikapartátok volna belőlem, mert se lakásom, se autóm se semmim nem volt. Amúgy meg inkább hasonlítsak a cigányokra, mint rátok. Szégyen, hogy ilyeneket képesek vagytok leírni. És ebben a szellemben nevelni a gyerekeiteket. Gyűlöletre tanítani, na az szép. Nyilván mindenkiben van előítélet, bennem is, hiszen nem vagyok egy szent. De hogy ilyet... Ivartalanítani egy egész népet... Gyönyörű elgondolás mondhatom. Na meg ez a beszűkült gondolkodás is nagy inteligenciára vall. Hogyha nem szidom a cigányokat habzó szájjal, akkor ugye én a "Rózsadombról védem őket", nyilván. Ha egy hónappal ezelőtt lenéztem a "villám" 8. emeletéről, amikor még jó idő volt, láthattam nap mint nap, hogy a cigány anyukák itt ültek a padon és beszélgettek. Igen, erre sok a cigány. De marhára nem zavar. Amióta itt lakom, nem történt betörés, zsebelés, hangoskodás is maximum a tizenévesek miatt, de az se olyan zavaró, szerintem ez minden lakótelepen előfordul. De biztos velem van a baj, amiért én nem gyűlölködöm. Mondhatom, gyönyörű.
Akkor sok szerencsét. Te olyan ügyes vagy, hogy szeretetből fel tudod nevelni a gyereked. Nekünk pénz is kell hozzá, hogy ruhát, kaját tudjunk venni, kifizetni az iskoláit! Aki józan ésszel gondolkozik az nem szül olyan helyre ahol nincsenek meg a feltételek. Ami nem az autó.
És mégis mit gonodljak a cigányokról? Még egy normális sem mutatkozott be nekem, pedig nem szaladok el előlük. Ellenben kiskoromban rányitottam ahogy pakolták ki a házat kétszer egymás után, pedig nem vagyunk gazdagok! Láttam anyám keservesen sírni, mert elvitték a sz*ros 100ezer Ft-ot ami otthon volt! Ellenben téglával dobták be a kocsink ablakát miközben benne ültünk, mert mérgesek ránk voltak hogy ellopták az élszereinket is. Ellenben molesztáltak éjszaka, és a kutyám védett meg! És láttam a nagy pofájuk aki szét tud verni mindenkit, de egy oltásról ölben kell kihozni meg idegösszeomlást kap! Biztos vannak jó cigányok! De attól még nekem nem kell szeretni nekem azt a többséget akik nem jók! Mi tehetünk róla hogy ilyenek? A kormány miatt nem minket kell bántaniuk. Biztos ok nélkül nem kedveljük őket! Persze azok a cigányok akik a szomszéd utcában laknak, nem bántanak, mert nem olyan h*lyék hogy a lakhelyükön garázdálkodjanak, ezek csak beszólogatnak... Sajnálom, de a legtöbb cigány ilyen! Jó iskolába járok, és kb egy cigány ember jár oda, szóval elfogadon hogy vannak normálisak, de nem ez a jellemző.
Lehet lepontozni. Amúgy eddig még nem írtam ide cigányellenesen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!