Engednétek, hogy bárki szüljön?
Nem mindenki fogadhat örökbe gyereket, szigorú megfelelési dolgokon kell átmenni, hogy örökbe fogadhasson valaki.
Viszont szülni bárki szülhet (aki tud persze), még az is, akinek nincs meg a megfelelő háttere egy gyerekhez.
A leendő anyákat miért nem ellenőrzik, hogy hova születik egy gyerek?
Nem veszekedést akarok kirobbantani, csak érdekel, ezért kérlek titeket ne legyetek se egymással, se velem sértőek.
Gondolkodjunk egy kicsit! Ha minden most születendő cigányt elkötnének is ivartalanítanának, akkor a későbbiekben nem lenne gond, mert megszűnne az utánpótlás. Mindjárt maradna állambácsi zsebében több milliárd Ft, amit eddig elvitt az ilyenek segélyezése.
A kérdezőnek is válaszolnék: én szabályoznám hogy ki szülhetne gyermeket. Nem csak anyagiakon múlna a dolog. Egy gyermeket elsősorban szeretni kell. Ezután jöhet minden más.
Hát én is kötném feltételekhez!De nem a pénzhez!Inkább az észhez!Ne haragudjon senki,de ti szülő létetekre így beszéltek?Én is cigány vagyok és igen lesz gyermekem,nem is egy,hanem amennyit elbírunk anyagilag!Mind a 2en dolgozunk,de házunk sosem lesz sajnos,mert életünk végéig kellene spórolnunk!De én azoknak sem engedélyeznék gyermeket,akik így beszélnek élő lélegző emberekről,akiknek 90%-át nem ismerik,a többi 10%-ot is csak a tv-ből!Mégis hogyan mondhatnak emberek ilyet?Hát én szégyenlem magam helyettetek!!!Ezeket örökíteni gyermekekbe?Mi értelme?Akkor sosem lesz nyugta az embernek...mert valakit mindig gyűlölni kell,hogy csukott szemmel nézhessük saját nyomorúságunkat,közben 100 ujjal mutogatva a többi emberre:"hisz ő a hibás"!Én az ilyesfajta élőlényeknek nem engedném,hogy megismerjék a gyermekáldás örömét,ne rontsanak el egy ártatlan babát sem a butaságukkal!!!Sosem gondoltam volna,hogy ember írhat olyat szívből,hogy el kell köttetni ezt vagy azt a népet!!!!20 év alatt ilyet még ritkán hallottam...szívből reméltem,hogy ember száját ilyen SOHA többé nem hagyja el...de bocsánat tévedtem!Szégyenlem,hogy ember vagyok...szégyenlem,hogy MAGYARORSZÁGON élek!
Egyik szavatok üti a másikat!És akkor megkérdeném,ha lehetne,hogy akik ennyire gyűlölnek embereket hányt ismernek belőle!És azt is,aki Szabolcsi...jómagam is az vagyok,Nyíregyházán élek,mások szerint nem túl kellemes környéken!Engem arra neveltek,hogy nem gyűlölhetek valakit addig,amíg nem ismerem a legbelső gondolatát!Ennek fényében bárkit felvilágosítok az igazságról e-mailban,ha óhajtja azt...hisz normális emberek vagyunk itt mind!!!Nem tudhatjátok mik folynak lenn!Szörnyű,ahogyan az emberek egymást feltartják céljaik elérésében!!!
13.02-es 13.35-ösnek
Még jó, hogy név nélkül írunk, különben lehet, hogy még baj is lenne abból, ahogy te is mondod, hogy „csalunk”. Nem jószándékból követ el ilyesmit az ember, ahnem azért, mert az állam, amelyhez tartozik (külföldiek vagyunk), akkora adókkal súlytja azokat, akik valami is kezdeni akarnak az életükkel (például vállalkozni szeretnének), hogy máshogy a gatyájuk is rámenne. Mindegy, nem ez volt a kérdés. Csak azt akarom szemléltetni, hogy egy dolog, ami a papírokon van, és egy dolog, ami a valóság, és ez alapján nem lehet eldönteni, hogy ki érdemli meg és ki nem azt, hogy gyermeke legyen. És ez nem csak nálunk van így, hanem másnál is, sokmindenféle formában. Mindenkitől elnézést a megjegyzésért) Valamilyen formában szinte mindenki csal.
Ami a cigánykérdést illeti, a vizes lepedőt nem húzhatjátok rá mindenkire. Volt itt valaki, aki azt mondta, aki cigány, azt startból el kéne köttetni. És aki süket, azt is? Vagy aki Down-kóros, azt is? Vagy a vakot is? És az alacsony IQ-szintest is? Csak az árja fajnak lehetnek gyermekei, ahol mindenki tökéletes és szép, és okos? Ezt ti sem hiszitek komolyan!
Én ismertem olyan cigány házaspárt, akik nagyon szépen laktak, rendes, tiszta házuk volt, de gyermekük nem lehetett, pedig szerettek volna. És olyat is ismertem, ahol a cigánylány 20 éves volt, két gyereke volt, de a párjával büszkén mesélte, hogy végre sikerült házat vegyenek, meg kanapét, meg tévét, és ők is erőlködnek.
Persze teljesen más téma az alkoholista, verekedős házaspár, de kérdem én, az a család jobb volt, ahol tavaly, vagy mikor valamilyen tisztítókúrára hivatkozva snekinek sem volt szabad enni, és a terhes nő meghalt, a kicsibaba meg kiszáradt (vagy fordítva, már nem emlékszem), a pasas meg börtönbe került? Azoknak biztos rendes anyagi körülményeik voltak.
Mindenkinek igazat adok aki elöttem ellenezte a cigányok szaporodását.Sajnos ezt kell mondjam nekem is:(...Azért szülnek jó sokat mert igy jutnak pénzhez nem azért mert annyira dolgoznának.Után követelik hogy kell nekik a munka van 100 gyerekük..és csodálkoznak hogy ép eszü magyar nem ad nekik munkát.Hiszen mindd tanulatla suttyó.´Ha munkába ällnánk véletlenül épitkezésen lehet vasat lopni.Vegyesboltba valami másr.és után nagy a felháborodás hogy munkát kell adni a népnek..és náluk már egy kisgyerek is igen veszélyes egy magyar kisgyerekre nézve.Legyen az bölcsöde, óvóda iskoláról már ne is beszéljünk..én nem engedném és kész!!
23 hetes
15.59-es és TÁRSAI!!!!
Leszögezem,nem cigány vagyok!
Döbbenten olvastam a hozzászólásaitokat!
Ti szülők vagytok?????
Ti anyák(?) vagytok????
Hogy tudtok ilyet írni,így gondolkodni?
Én igen,feltételhez kötném a gyerekvállalókat!
Az ilyen gondolkodású és mentalitású embereknek SOHA nem engedném,h gyermeket vállaljanak,h gyerekek közelébe kerűljenek.
Nem szégyellitek magatokat?
Ilyeneket írtok?
Mit képzeltek ti magatokról?
Köztünk "fehér" emberek közt is számtalan bűnöző és ingyenélő- és még sorolhatnám a jelzőket- semmit nem érő ember van.
Miért kell ilyen szinten a cigányokat elítélni?
Számtalan olyan cigány családot ismerek,akik sokkal becsületesebben és tisztábban élnek mint MAGYAR embertársaink.
Azért tartunk ott,kedves fajgyűlölő hozzászólók,ahol épp tartunk,mert pont a ti fajtátok hátráltatja ezt az országot.
U.i.: nem roma származású vagyok,csak egy 26 éves épp ésszel gondolkodó anyuka.
Kicsit magatokba kéne szállni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!