(Leendő) Kismamik! Ti rohannátok uh-ra 2 héttel a
vérzéskimaradás után?
én csináltam tezstet,.3at is!mindegyik pozitiv lett!orvosnál még nem voltunk,de csak azért mert még informálódunk ki lehet a legjobb!Pedig már lassan kb a 11 hétben leszünk!
2009. okt. 25. 08:11
Egyértelmű.
Én a legelső gyanús jelnél rohannék, ahova kell.
2009. okt. 25. 08:15
3/22 A kérdező kommentje:
rossz helyre tettem be a kérdést, nah majd jön az átpakolás...:) de én akkor se érteni ezt. Én kb. 6 hetes voltam, amikor otthoni pozitív teszttel elmentem dokihoz. Mit lehet egy 2 hetes terhességből látni? Petezsákot? Hűha, micsoda élmény :)
Szerinted nem? nézz már be a gyerekvállalás, teherbeesés kategóriájába. Olyan kérdések után, hogy ki nem várja október 28-ra és hogy milyen tünetei vannak, és jajj és jujj stb, szerinted az ilyenek nem rohannak vérzés kimaradás után két másodperccel orvoshoz?
2009. okt. 25. 08:16
Tesztelni szerintem már a vérzéskimaradás első napján szoktak, én legalábbis aznap teszteltem. Akkor már kéthetes terhes valaki, a vérzéskimaradás után két héttel négyhetes, nyugodtan lehet menni ultrahangra. Természetes, hogy ha valaki gyereket akar, akkor kíváncsi, hogy pl. jó helyen van-e a magzat.
Egyébként, ha két héttel vérzéskimaradás után megy a dokihoz, az úgyis elküldi ultrahangra, vagy maga megcsinálja.
2009. okt. 25. 08:35
Nevetségesnek tartom. Meg az olyat is, hogy 4 (!) hetes terhes vagyok, és rosszul vagyok... Na persze. Még azt se tudhatja biztosra, hogy terhes. :P
De mondjuk az is durva, hogy valaki 11 hetesen még nem volt orvosnál. És ha valami baj van a babával, vagy méhen kívüli neadj Isten? Ez már felelőtlenség.
2009. okt. 25. 08:36
Előző vagyok, még egy dolog kimaradt. Igenis lehet élmény a petezsák látványa a méhben annak, akinek előtte mondjuk méhen kívüli terhessége volt, vagy már nagyon várta a babát. Ezért elítélni valakit nem kell.
2009. okt. 25. 08:37
Két héttel vérzéskimaradás után én igenis mennék.Sőt már egy héttel.Nem azért,hogy a petezsákot lássam(juj).Hanem,hogy megállapítsa a doki,hogy jó helyen van e a bébi.Mert egy méhen kívüli terhesség eléggé veszélyes lehet ha heteket vár a kismami a dokilátogatással!
2009. okt. 25. 08:37
Akkor te ne menj.Mért zavar téged az, aki megy? Irígykedsz vagy mi?
2009. okt. 25. 08:39
10/22 A kérdező kommentje:
nem is az...de amikor megláttam hogy úgy mennek oda, mintha pl. ebédelni mennének, azt hittem leugrok az ágyról... mert egy kis embriót nézni 4-5 hetesen mégis másabb, hiszen az "bizonyíték"... de a a felhajtás miatt?? Képzelem, mi lett volna, ha valamit lát a doki :DD
További kérdések: