Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogy álltok a szüléshez?

Hogy álltok a szüléshez?

Figyelt kérdés
Amióta megfogalmazódott bennem, hogy babát szeretnék, rettegek a szüléstől.
2009. okt. 24. 18:20
 1/9 anonim ***** válasza:
68%
Nem csodálom, de hajrá! :)
2009. okt. 24. 18:24
 2/9 anonim ***** válasza:
74%
van mitől, de ki lehet bírni! :) és a "végeredmény" zabálnivaló! :)
2009. okt. 24. 18:28
 3/9 anonim ***** válasza:
68%
Én is rettegtem,sokat is sirtam,hogy nem akarok szülni,inkább vegyék ki császárral :) De már 4 hónapja szültem simán,fájdalomcsillapitó és gáz nélkül,de én rosszabbra számitottam! A 10 órás vajúdást egy hang nélkül birtam (nem tudtam,hogy ez már a szülési,mert a kórházban a doki szerint csak jósló volt), majd gyorsan 1-2 óra alatt megvolt. Nem olyan borzasztó,igy már,hogy tudom mi várna rám,már nem félnék annyira! Egy nyekk nélkül megszültem,pegig szétszakadtam kivü-belül,mert a bébim elöretette a kezeit. De hidd el,nem olyan,mint a filmekben,mint akit ölnek :)
2009. okt. 24. 18:56
 4/9 anonim ***** válasza:

szia!

Nekem 2 babám van,az elsőnél féltem,mert nem tudtam mi vár rám, a másodiknál azért rettegtem,mert tudtam mi következik. De tényleg ne ugy képzeld el mint a filmeken. Fáj,mert hazudik aki azt mondja h nem,vagy a szerencsések közé tartozik. A fájdalmat,ahogy kibujik a baba,egyből elfelejted,és felidézni se tudod. Közhely ez amit igy leirtam,de csak akkor fogod azt mondani,h igaz,amikor már megszültél. Mindkét babámat fájdalomcsillapitó,minden bogyó nélkül szültem.De bármikor ujra megtenném!!

2009. okt. 24. 19:00
 5/9 anonim ***** válasza:
Szia,én is első babás anyuka leszek,22hetes. Nem igazán félek a szüléstől,igaz nem is sokat gondolok arra hogy fájni fog. Pedig biztos fog fájni,de én sokkal jobban félek minden mástól. Pl:a fogorvostól mai napig rettegek,pedig elég sokszor járok(sajnos). Már most ha arra gondolok,hogy hamarosan a kezemben fogom tartani a pici lányom határtalan boldogságot érzek!!!
2009. okt. 24. 19:27
 6/9 anonim ***** válasza:

Én ugyanígy voltam, főleg a gátmetszéstől rettegtem. Végül minden másképp alakult, császárral szültem altatásban, bár természetes szülésnek indult, az utolsó pillanatban műtöttek.

Nem kertelek, nagyon fáj, én úgy éreztem szétszakadok és nem bírom tovább. De ki lehet bírni, több millió nő kibírta a világon, és boldog anyuka. Ne aggódj, te is túl leszel rajta, aztán majd csak mosolyogsz.. főleg mikor meglátod a kisbabád!

2009. okt. 24. 20:22
 7/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 28. hétben vagyok, kicsit türelmetlen és nagyon izgatott. Szeretném már a kezemben tartani!

Mindenképpen természetes úton szeretném megszülni, szeretnék "megdolgozni" érte, még ha fájni is fog.... Nem félek tőle, mármint a szüléstől. Remélem, szülés után is ilyen pozitív leszek :) Nem arcoskodni akarok, de úgy érzem, minden rendben lesz, minden jól alakul, tudom majd a dolgom és a babával sem lesz gond. De az is normális, ha valaki így áll a szüléshez, nem?

Ne félj, hiszen már megfogalmazódott benned, hogy szeretnéd. Akkor mi a gond? Ha már a pocidban lesz, majd azt várod, hogy kint legyen és szeretgethesd és eszedbe sem jut majd a félelem :) Drukkolok, hogy minél hamarabb sikerüljön!!!!!!!!

2009. okt. 24. 21:03
 8/9 anonim ***** válasza:

Úgy vagyok vele, mint ahogy az egyik válaszoló írta.

Az elsőtől az féltem, mert nem tudtam mi vár rám, a következőtől azért fogok félni, mert már tudom, mi vár rám.

Pedig 2 óra alatt megszültem, semmi gond nem volt, mégis rettegek a következőtől.

A lényeg, hogy az eredmény tényleg zabálnivaló :) :) Csak a babára kell gondolni!

2009. okt. 24. 21:52
 9/9 anonim ***** válasza:
Én nem féltem. Nagyon vártam.
2009. okt. 25. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!