Gyerekeitek szülinapjára, vagy egyéb alkalmakra honnan "veszitek" a tortát?
A kislányom 1. szülinapján kezdtem el a tortasütést, azóta minden éven magam készítem. Már a kisfiamét is.
Nem okoz nehézséget, annak ellenére, hogy főzni nem nagyon szeretek és nem is nagyon tudok.
Csináltam katica, pillangó formatortákat is. Amatőr szinten nézve, elég jól sikerültek.
Én eddig mindig sütöttem mindenkinek és most végleg elhatároztam hogy ez ezek után se lesz másképp.
A héten lesz a kisfiam szülinapja, nálunk az oviba is megünneplik és szerencsére vihetünk saját készítésűt is.
Mivel ebben a hónapban amúgy is sok szülinap van, meg szombatra itthonra csinálok neki forma tortát, gondoltam hétköznap nem vesződök az ovissal.
3 cukrászdát + egy maszek cukrászt kérdeztem hogy mennyi lenne egy sima egyszerű csoki torta, minden díszítés nélkül 3800-4500 közötti árakat mondtak.
Leültem kiszámolni 4000-ből a két tortát megcsinálom, úgyhogy marad a saját.
Minden évben a sógorom készíti. Ő szakács, remek kézügyességgel megáldva. :) Az első torta egy versenyautó volt, a második egy vonat. A hónap végén ünnepli a kisfiam a 3. szülinapját és egy Pókember tortát kért.
Minden évben más ízű és mindig nagy sikere van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!